MAC In Mode

We’re always excited to have an International makeup artist visiting town. There’s always some new tricks to learn, johnstapletonsome new tips to remember and some new products to lust after :)

I was ecstatic to hear that MAC Senior Artist, John Stapleton will be in Jakarta this February because I’ve seen some of his work and it is nothing short of brilliant. Even more excited when I found out that he’ll be leading some workshops for the customers!

MAC in Mode is where you’ll be learning to refine your techniques, change your looks as well as to discover the trend for next season.

It will be held on 13th of February 2009 at Blitz Megaplex Grand Indonesia at 10.oo AM (1st session) and 2 PM (2nd session) and also 14th of February 2009 at XXI Lounge Plaza Senayan at the same time as the previous day.

The fee is IDR 300,000, already including IDR 100 thousand worth of voucher, snacks and beverage.

To register, please visit a MAC counter nearest to you or call 021 – 57900157 (MAC Sogo Plaza Senayan), 021 – 75920683 (MAC Sogo Pondok Indah Mal) or 021 – 23580139 (MAC Seibu Grand Indonesia)

I heard seats are limited so you better hurry!

  • Simandoux

    Koukla, memangnya siapa aja yang udah pernah didendongin sama John?

  • MissRain

    wah… kayanya seru, thanks for info

  • Koukla

    simandoux,
    Kalo dari bio-nya sih dese udah dendongin Kim Cattrall, Gwen Stefani, Fergie, Sienna Miller, dll. Cuma yg gue pernah liat sih makeupnya backstage pas fashion week F/W kemaren and looked like he could some pretty amazing stuff with those brushes :)

    Missrain,
    You’re welcome and hope to see you on the workshop :)

  • http://andarasfamily.com RancE™

    yeayyy….gw udah daptar yg tgl 14 jam 2 siang.
    ayo ayo FDers jangan sampai ketinggalan :D

  • Hanzky

    Rancew: Siapa lagi Ran yang udah daftar? Ada beberapa kan? Gue juga hadiiirr…..yang laen yuk mariii…:D

  • deeoz55

    Udah daftar buat Jumat session 1 (jam 10)! Hehehe… Ayo siapa lagi yang ikutan?

  • MissRain

    daftar yg buat tanggal 13 ah :)

  • Upay

    Nunggu hasil liputannya aja deh :D

  • MissRain

    wouw banyak bgt ya quotanya 100 orang bow.. uda daftar buat yg tgl 13 jam 10 pagi :D masi pagi otak masi seger hahaha…

  • MissRain

    btw bayarnya itu pada bayar ditempat atau bayar dulu ya? soalnya tadi diminta bayar dulu nih.. kmrn dia blg bayar ditempat aja tadi pas mau booking buat temen suru bayar dulu.. n krn gw agak jauh gw minta transfer aja, is it save? thank youuu

  • duniakecil

    missrain: gue daftar lewat telp ke BA yang biasa gue tanya2in kalo lagi nyoba/beli produk. Trus duitnya gue transfer deh. Waktu makeup class yang sebelumnya sama Nicole siapa itu yang dari Aussie sih begitu dan gak ada masalah.

  • Pingback: Sabtu « Shiny Happy Mini Lady

  • Pingback: Fashionese Daily

  • Pingback: Fashionese Daily

  • Pingback: Fashionese Daily