NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Yesterday, 12:24 AM   #151
gt_mom
Platinum
 
Join Date: Dec 8, 2013
Posts: 205
Default Re: Sale Mom, Baby and Kids Stuff (promo, bazaar, etc.)

Persepolis
oh tahun ini bulan okt ya mak? Aq jg nungguin nih kalo yg di JCC ,thun lalu adanya bln november..aq dtg di maternity and baby fair yg di JCC , IMHO sih lbh seru ya dari yg balai kartini,kalo di JCC ada TCS dan mothercare jg, dan tenants nya lbh bagus dari yg di balai kartini
gt_mom is offline   Quote
Yesterday, 01:07 AM   #152
chaysira
Topaz
 
chaysira's Avatar
 
Join Date: Sep 22, 2007
Location: jakarta - tangerang
Posts: 3,009
Default Re: Sale Mom, Baby and Kids Stuff (promo, bazaar, etc.)

Kalo gw ngerasanya mother and baby fair thn ini ga seoke m&b fair yang tahun lalu ya... Jauh mendingan yg thn lalu,...
Bahkan menurut gue mendingan m&b fair thn lalu daripada imbex tahun lalu... Gw cm beli playmat parklon doang tahun lalu di imbex... Hahahha...
Mungkin krn gw ga nyari stroller yaaa.... Imho tcs lumayan oke klo imbex... Tp mothercarennya sama skali ga asik... Ga ada diskonnya rasaan...
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Dan kebetulan gw termasuk sering ke itc kuningan, jd barang2 yg di imbex thn lalu itu perasaan sih biasa aja... Harga jg beda dikit ama itc...

Yah moga2 imbex thn ini lbh oke deh drpd tahun lalu, kecewa nih sama m&b fair 2014....
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Klo ga salah imbex bulan desember ya... Ini gw nyomot iklanmya di forum sebelah....


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Courtesy : theurbanmama forum
chaysira is offline   Quote
Yesterday, 08:25 AM   #153
gt_mom
Platinum
 
Join Date: Dec 8, 2013
Posts: 205
Default Re: Sale Mom, Baby and Kids Stuff (promo, bazaar, etc.)

chaysira

Oh berarti desember ya mak pastinya,iya bener rada kuciwa sama MBF thn ini,promonya kurang greget
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
mudah2an deh imbex thn ini lbh bagus ya *ngarep banyak promonya*
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
gt_mom is offline   Quote
Yesterday, 01:34 PM   #154
sariland
Silver
 
Join Date: Aug 8, 2014
Posts: 16
Default Re: Sale Mom, Baby and Kids Stuff (promo, bazaar, etc.)

sama...tadinya semangat banget ke MBF2014, tp nyampe dsana tak seindah yg dibayangkan -_-
sariland is offline   Quote
Reply Sale Mom, Baby and Kids Stuff (promo, bazaar, etc.) #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump