NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Notices

Reply
 
Thread Tools
Aug 9, 2012, 09:48 AM   #1936
mimi lie
 
Join Date: Nov 4, 2011
Posts: 58
Default Re: LUSH

hi mau coba lush nih bisa ksh info girls, dimana bisa beli LUSH, mau coba ultrabland facial cleanser nya thx
mimi lie is offline   Quote
Aug 9, 2012, 09:50 AM   #1937
reizei88
Sapphire
 
reizei88's Avatar
 
Join Date: Feb 21, 2010
Location: Bandung
Posts: 5,989
Default Re: LUSH

mimi lie
kl mau beli online, paling deket beli di singapur say
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
hth

btw, ada yg pake hair treatment yg jasmine &henna itu ga?
__________________
for sale:

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
reizei88 is online now   Quote
Aug 9, 2012, 12:34 PM   #1938
milleraddict
Beryl
 
milleraddict's Avatar
 
Join Date: Dec 3, 2008
Posts: 2,088
@@fntalia
Default Re: LUSH

Ga sabar pengen cobain henna lush! Nunggu surat cinta dr lena.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
milleraddict is offline   Quote
Aug 9, 2012, 01:30 PM   #1939
juneunee
Beryl
 
Join Date: Mar 25, 2012
Posts: 1,465
Default Re: LUSH

ratnakanya milleraddict jd sbnrnya fungsi dr dusting powder ini apa sih? cmn hanya kyk bedak bayi doank gitu? hahahahaa but the vanilla scent is so tempting nih..
ato mending solid perfume?
juneunee is offline   Quote
Aug 9, 2012, 03:04 PM   #1940
weweh13
Platinum
 
Join Date: Jan 11, 2011
Location: bandung
Posts: 101
Default Re: LUSH

Hallo pencinta Lush
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
g baru semingguan kenal brand lush n menarik banget liat sabun2nya.. tapi kaol baca2 ingredients sabun nya di webnya lush koq mengandung SLS ya?
weweh13 is offline   Quote
Aug 9, 2012, 03:43 PM   #1941
milleraddict
Beryl
 
milleraddict's Avatar
 
Join Date: Dec 3, 2008
Posts: 2,088
@@fntalia
Default Re: LUSH

Gw si ga pny solid perfume lush, tp klo dibanding si vanilla dusting powder si mending solid aja,gw jg bingung ngapain beli vanilla dusting powder ini. Gara2 bc review di web lush sih, kyknya pada demen. Judulnya sih penasaran aja.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Kepengen cobain solid perfume yg bebauan vanilla.
milleraddict is offline   Quote
Aug 15, 2012, 10:46 PM   #1942
aubrey
Sapphire
 
aubrey's Avatar
 
Join Date: Feb 6, 2008
Location: udah dihapal TIKI/JNE & pheebee
Posts: 6,242
Default Re: LUSH

kalo gue sih pake dusting powdernya kadang untuk ditaburin ke sepre kl r?asanya lg panas bgt, ntar seprenya jd adem. sama untuk bedakin badan lah ya.

punya gw yg silky underwear, itu mengandung shea, jd melembutkan juga, en dia bebas talk.
aubrey is offline   Quote
Aug 16, 2012, 12:28 PM   #1943
wen_lien_ing
Platinum
 
wen_lien_ing's Avatar
 
Join Date: Jul 30, 2012
Posts: 165
Default Re: LUSH

hey semua,,,denger2 Lush ada di Plaza Senayan y? beneran g si?? stocknya kumplit g y?
wen_lien_ing is offline   Quote
Aug 18, 2012, 12:21 AM   #1944
ainaina
 
Join Date: Aug 12, 2012
Posts: 13
Default Re: LUSH

i love LUSH!!
Dulu ada di sogo pim dan ps yang aku tau, tapi sekarang udah ngga ada lagi.
Sabun Rock Star nya wanginya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
ainaina is offline   Quote
Aug 29, 2012, 01:04 AM   #1945
Lena
Moderator
Sapphire
 
Lena's Avatar
 
Join Date: Aug 28, 2007
Location: Indonesia
Posts: 5,628
Default Re: LUSH

eh eh eh, tapi gue pernah ya, iritiasi down there. kayaknya krn suka gue tuang powder lush (at that time, karma) di undies sebelum dipake. gak enak banget iritasi di situ! padahal for years i did that and no problems. skrg gak berani lagi.

anyways, gegara ngobrol soal bath bomb dgn yoke, jadi inget yg terakhir gue coba
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
. oh my, ini enak bangeeet. kalo suka cinnamon and warm scents, mesti coba. mana seru lagi, warnanya ungu terus ada gold glitters strewn around. have a relaxing soak with a glass of baileys on ice, terus scrub2 badangnya pake gloves, then rinse. after this, you can forgive the world its sins hahaha. dan badan soooft banget. i wish i have a tub so i could do this every every time i want to.
__________________
FOR SALE
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Lena is offline   Quote
Aug 29, 2012, 01:34 PM   #1946
yokekomik
MarketPlaza Certified Seller
Emerald
 
yokekomik's Avatar
 
Join Date: Nov 13, 2007
Location: orange garden
Posts: 989
@jualjuil
Default Re: LUSH

gara2 ngidam nyari bath bombs u/ misi liburan di mana bisa berendem di bath tub, langsung ngontak suhu lush: Lena
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
.
I looove cinnamon, Len. hwuaduh... jadi bimbang kan antara Phoenix Rising atau Geophyzz. kepincut nyoba geophyzz karena di keterangannya:

You’re floating in a remote mountain pool with the crisp forest scents carried over you on the breeze

Aku kan cinta bau2 hutan begitu huhuhu...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
yokekomik is offline   Quote
Sep 11, 2012, 01:31 PM   #1947
diins
 
Join Date: Sep 11, 2012
Posts: 23
Default Re: LUSH

hi semuaa.. newbie here
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
i am a big fan of lush! kemaren pas gw ke spore gue beli bathbomb, soap bar&bath melts. kmrn coba bathhbomb twilight nya, baunya super yummy ya menurut gw udah gitu bikin kulit gw berasa aluus bgt. sabun honey i washed the kids juga recommended bgt..baunya enak !
diins is offline   Quote
Sep 13, 2012, 12:32 PM   #1948
citra87
Platinum
 
citra87's Avatar
 
Join Date: Sep 12, 2012
Posts: 102
Default Re: LUSH

Lush utk face spray nya bagus ga temen"? keras gitu ga ya?
citra87 is offline   Quote
Sep 13, 2012, 12:45 PM   #1949
milleraddict
Beryl
 
milleraddict's Avatar
 
Join Date: Dec 3, 2008
Posts: 2,088
@@fntalia
Default Re: LUSH

Gimana cara pake soap bar lush sampe busanya banyak? Kok gw susah ya? Apa gw kekecilsn potongnya?
Ada tips n trik buat pake henna lush ga teman2?
milleraddict is offline   Quote
Sep 13, 2012, 12:54 PM   #1950
faustomania
Topaz
 
faustomania's Avatar
 
Join Date: Feb 19, 2010
Location: jakarta, indonesia
Posts: 3,340
Default Re: LUSH

Lena, phoenix rising gw mau jajal! I love cinnamon! *esp cinnamon roll haha gak nyambung*

Gw lagi mencoba untuk boost my mood dengan merendam diri dalam aroma lust nih, dr pagi mandi pake flying fox, trus semprot atomizer trus oles solid.. Kalo ada lotion gw pake juga nih.. Mayan, biar muka gw asem tapi badan gw wangi
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
faustomania is offline   Quote
Reply LUSH #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump