NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Dec 2, 2010, 09:48 PM   #1
reizei88
Sapphire
 
reizei88's Avatar
 
Join Date: Feb 21, 2010
Location: Bandung
Posts: 5,985
Default Vitacreme B12 & Vitablanc

bu mods ijin buka thread Vita
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Vitacreme B12


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

review di
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Vitacreme B12 Regenerative Cream is the hottest item in Europe, the
USA, Japan and Korea. It has been gaining great popularity since its
birth. The benefits of this amazing treatment are acknowledged by the
Japanese celebrity, Norika Fujiwara. Whatís more, it made a remarkable
sales volume in the Beauty Kingdom, Korea. In only 6 months, 100 000
tubes were sold!
It discloses the secrets of flawless skin:
It corrects the skin suffering from fatigue, dehydration, aging or dullness.
It enhances skinís resilience and firmness.
It prevents premature wrinkling.
It smoothes away fine lines and wrinkles.
It reduces the appearance of visible pores.
It replenishes skin with moisture and nourishment.
It smoothes or alleviates new or old scars caused by acne or insect bites.
It soothes damaged skin caused by prolonged exposure to sun.
It helps cure chafing rash.
It comforts shaved skin.

Clinical research proved it 100% safe and mild. Non-greasy and readily
absorbed. For all skin types and all ages.

how to use it
Use twice a day. Apply a proper amount to cleansed and toned face and throat. Massage into skin until completely absorbed. It could be used as a makeup base as it optimizes the efficacy of any makeup products.

Vitablanc
VITACREME B12 Vita Blanc Lightening Beauty Cream is a brand-new product from VITACREME B12. VITACREME B12 Vita Blanc Lightening Beauty Cream erases the appearance of fine lines and prevents skin aging. It can whiten skin effectively and protect the skin from UV radiation which may cause skin and cause premature aging spots. VITACREME B12 Vita Blanc Lightening Beauty Cream contains:
  • Alpha-Arbutin
    inhibits melanin synthesis in the epidermis layer. And non-toxic to the skin.
  • Liquorice extract
    helps treat and relieve inflammation and allergies. And efficient to maintain it. Sensitive skin and redness.
  • Vitamin C
    effect of antioxidants. And helps produce collagen in the skin. Participation in the treatment of sensitive skin and acne, and it looks pigmented skin lacking vitality. And skin damage.
==================================================

sebenernya udah lama tau vitacreme ini waktu liat reviewnya di blog fuz, tapi dulu belum tertarik.
akhir2 ini kulit ku lg kusammm banget
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
mau coba pake night cream ini (skr cuma pake hadalabo arbutin lotion + serumnya)

yg udah pernah coba share dong
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
for sale: Laneige Snow Soothing BB Cushion #21 Refill, BareMinerals Matte Foundation #Fairly light. email:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
reizei88 is online now   Quote
Dec 3, 2010, 03:37 AM   #2
venuz
Topaz
 
Join Date: Jan 21, 2009
Location: Jakarta Indonesia
Posts: 3,232
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

gw udah pake vitacreme 2 bulanan tp sempet on and off
Awalnya mayan bagus, teksturnya creamy bgt tp ga bikin greasy dan oily, bahkan di muka gw yg super oily, bisa dipake siang jg tipis2 under mekap ga bikin tambah oily. Kuli jd lembab, kenyel dan firm. Malem gw pake sambil di pijet2 kaya di webnya.
Tp belakangan muka gw agak jerawatan lg (pdhl lately udah bersiiihh bgt jarang jerawatan) plus dehidrasi parah, ga tau kenapa. abis facial mggu lalu dpt night cream dr dokter di esther jd lg stop dulu pake vitacreme nya

gw semangat beli vitacreme krn review2nya ktnya bisa ngurangin acne scars, bahkan pitted scars, dan muka gw mayan banyak pitted scars nya, tp sad to say belom ada efek apa2 tuh dr vitacreme utk ngurangin.
Nanti kalo jerewi gw udah beres, mau coba lagi sih terusin vitacreme secara masih banyaaaakk
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
venuz is offline   Quote
Dec 3, 2010, 10:09 AM   #3
springwaltz
Beryl
 
springwaltz's Avatar
 
Join Date: Nov 16, 2010
Posts: 1,481
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

Kayaknya bagus ya.. yg vitacreme B12 vitablank bisa dibeli dimana ya ???
springwaltz is offline   Quote
Dec 3, 2010, 10:21 AM   #4
cuthya
 
Join Date: Jan 7, 2010
Location: bandung
Posts: 408
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

ayo dong review yang udah pake... onik lg buka PO nih aku sudah mulai gemeter mau ikutan tp takut.... soalnya buat gw itu harganya lumayan mehong males aja klo ntar breakout or adakah yang tau dmana yang jual sample size nya?
cuthya is offline   Quote
Dec 3, 2010, 10:21 AM   #5
imeytaher
Platinum
 
imeytaher's Avatar
 
Join Date: Aug 26, 2010
Location: Jakarta
Posts: 131
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

Ih, kebetulan banget ada thread ini, aku kemarin sempet mau order ini. Tertarik sama reviewnya juga, terutama yang bisa ngilangin kerut itu hihihi.. Tapi berhubung di FD belum banyak yang review jadi agak ragu2 lagi.. Takutnya malah gak ngefek, gak cocok dan ujungnya jadi buang2 duit aja. Nunggu review yang lainnya dulu deh.
imeytaher is offline   Quote
Dec 3, 2010, 10:25 AM   #6
missmarshmallow
Topaz
 
missmarshmallow's Avatar
 
Join Date: Nov 6, 2008
Location: JKT
Posts: 2,731
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

springwaltz vitacreme b12 ada di sasa.com,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
__________________
Ready Sigma, Real Technique, Ecotools, Urban Decay naked 3, Kate spade, Longchamp, The Balm
shop at
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
and fb/twitter beautinese
missmarshmallow is offline   Quote
Dec 3, 2010, 11:03 AM   #7
Vanda
Beryl
 
Vanda's Avatar
 
Join Date: Apr 23, 2010
Location: Batu, Jawa Timur
Posts: 1,275
@vandadeida
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

Di indo ada gak ya?
Penasaran sama Vitblanc soalnya ada arbutinnya ya *bisa bikin putih kan?
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
*
Vanda is offline   Quote
Dec 3, 2010, 11:10 AM   #8
cuthya
 
Join Date: Jan 7, 2010
Location: bandung
Posts: 408
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

waww di sasa lg sale harganya gk nyampe 200rebong...klo lewat strawberrynet free ongkir tp harga lbh mahal...ayo pd beli trus review trus jual di sample jar
cuthya is offline   Quote
Dec 3, 2010, 11:36 AM   #9
little-k
Topaz
 
little-k's Avatar
 
Join Date: Mar 1, 2010
Location: ~ bandung ~
Posts: 4,464
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

esio juga kayanya buka PO vitacreme sama vitablanc ini

pengen mesen tp ripiu msh dikit..msh ragu
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________

little-k is offline   Quote
Dec 3, 2010, 12:36 PM   #10
kucing_lenong
Silver
 
Join Date: Sep 6, 2010
Posts: 9
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

akhirnya ikutan PO sm onikchan.
semoga kali ini bisa menyelamatkanku dari derita kekusaman wajah, secara make clinique yang turnaround efeknya ga terlalu permanen.. hukz...
kucing_lenong is offline   Quote
Dec 3, 2010, 04:11 PM   #11
venuz
Topaz
 
Join Date: Jan 21, 2009
Location: Jakarta Indonesia
Posts: 3,232
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

hmmm...kalo di gw ya, ya jauuuuh bagusan efeknya turnaround concentrate dibanding vitacreme
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
tp ini IMO ya, bisa beda2 kan efeknya di tiap orang

sebenernya kalo liat dr ukurannya dan pakenya dikit aja, vitacreme ga mahal kok. Gw beli di sasa total sama ongkir kalo ga salah 260rb ajah, dan gw rasa bisa 6 bulan lbh baru abis
cuma memang dia ga ada yg size kecil ya, jd ya gambling, kalo ga cocok sayang
kalo buat firming emang bagus, tp kalo di gw so far belom ada efek yg keliatan bgt kaya muka cerah bersih dan smooth gt..considering dia harusnya regenerative kan ya? makanya gw belom bisa nge-rave vitacreme, so far masih so-so ajah
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
venuz is offline   Quote
Dec 3, 2010, 06:03 PM   #12
cuthya
 
Join Date: Jan 7, 2010
Location: bandung
Posts: 408
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

venuz kmu pake vitacream udah berapa lama??????????????????
cuthya is offline   Quote
Dec 3, 2010, 07:24 PM   #13
neza
Quartz
 
neza's Avatar
 
Join Date: Jul 14, 2009
Location: jakarta
Posts: 292
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

yippi ada juga thread ini
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

dah ngiler lama nih sama review2 nya, en baru aja ikutan po.
buat yang udah pake, nanya dong, ini boleh dipake di bawah/daerah mata ga si?
pernah baca di blog luar, dia pake di bawah mata, tp dia sebenernya juga gak tau jg boleh pa ga =p mohon pencerahannya....
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
neza is offline   Quote
Dec 3, 2010, 10:32 PM   #14
venuz
Topaz
 
Join Date: Jan 21, 2009
Location: Jakarta Indonesia
Posts: 3,232
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

@cuthya, gw udah mentioned di atas2 tuh gw pake udah 2bln lbh tp skrg lg berenti

@neza, gw pake sampe bawah mata, di pangkal idung jg, so far sih gapapa ga perih dimata dan emang mata gw yd ga terlalu puffy, eyebag nya kurangan banget kalo lg rajin pake
Buat firming emang oke bgt kok vitacreme
venuz is offline   Quote
Dec 4, 2010, 11:57 AM   #15
imeytaher
Platinum
 
imeytaher's Avatar
 
Join Date: Aug 26, 2010
Location: Jakarta
Posts: 131
Default Re: Vitacreme B12 & Vitablanc

akhirnya aku order juga vitacreme ini hehehe.. soalnya emang rada bermasalah dengan eyebag yang genetik ini, mudah2an ada efeknya deh. lagian pengen stop krim2 dokter itu belum dapet alternatif yang cocok.
baru pesen hari ini, sampe ke Indonesia kira2 seminggu lagi, nanti aku review deh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
imeytaher is offline   Quote
Reply Vitacreme B12 & Vitablanc #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump