NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Jan 12, 2012, 12:14 AM   #271
Mada Foe
Beryl
 
Mada Foe's Avatar
 
Join Date: Oct 19, 2010
Location: Bandung
Posts: 1,126
@MadaFoe
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

jessiee : followed, you are so pretty
cemel : orangnya jg lucu mak <= dalam artian sebenernya, masa pake flats shuz bisa jatoh!! >.< *baru jatoh* hiks...
sunny_socialite : mak, aku kalo upload pideo ke youtube lama banget, bisa sampe 6 jam yang 3 menit doank HUAAAA *nangis bombay*, dan gak bisa edit pidio, pengen bikin pideo2 lagi tapi ya itu kendalanya, any tips for me makkk?? TIA XOXO
_noir : aku bbrp bulan pertama ng blog pake kamera bb doank *miskin* hiks... skrg sih pake canon ixus dan masih dodol dalam hal setting mensetting *malu*
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Batik Bags on Mini Fashion Sale(Accesories) and SkinCare in Mini Beauty Sale(SkinCare).

Mada Foe is offline   Quote
Jan 12, 2012, 10:48 PM   #272
sheilla89
Emerald
 
sheilla89's Avatar
 
Join Date: Nov 3, 2010
Location: Salatiga
Posts: 805
@sheilla89
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

akhir2 ini kok males banget ngeblog yak.. padahal uda poto2 produk.. udah upload ke blog, tp males bikin review nya --" hiks2..
__________________
Blog :
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
| Instagram :
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

For Sale : MAC, MUFE, Ecotools, Chanel, MUAC, dll
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sheilla89 is offline   Quote
Jan 12, 2012, 11:04 PM   #273
SalvatoreG
Emerald
 
SalvatoreG's Avatar
 
Join Date: Mar 31, 2010
Location: jakarta
Posts: 770
@shellasanjaya
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

Sheii, aku lagi kepengen post everyday tapi kaga ada kameranya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
[COLOR=LightBlue][U]visit my Blog :
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Open Job For Make Up Service ;;)
SalvatoreG is online now   Quote
Jan 14, 2012, 02:39 AM   #274
sheilla89
Emerald
 
sheilla89's Avatar
 
Join Date: Nov 3, 2010
Location: Salatiga
Posts: 805
@sheilla89
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

SalvatoreG.. Kebalikan dari aku ya.. Pengennya post everyday juga, tp ga mood untuk merangkai kata2, nasib moody, nilai writing ga pernah bagus T__T (maap curcol)
sheilla89 is offline   Quote
Jan 16, 2012, 01:54 PM   #275
nixnako
Beryl
 
nixnako's Avatar
 
Join Date: Jun 16, 2011
Location: somewhere
Posts: 1,034
@nixnako
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

sheilla89 hahaha gw dong yg mulai rajin lagi nulis blog...

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

gara2nya gw lagi coba2 berbagai macam background, dgn lighting terbaru
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
lampu belajar sihhh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


moni yeeeahh just followed ur blog
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.



yg belum kenal, kenalin yah blog gw

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

main2 yuuukz

Last edited by nixnako; Jan 16, 2012 at 01:58 PM.
nixnako is offline   Quote
Jan 16, 2012, 05:49 PM   #276
nixnako
Beryl
 
nixnako's Avatar
 
Join Date: Jun 16, 2011
Location: somewhere
Posts: 1,034
@nixnako
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

mokona_ai ayooo dong ripiu segala macam haulnya.. ngileeeerrr
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


btw blog addressnya apa?
nixnako is offline   Quote
Jan 17, 2012, 09:40 AM   #277
mokona_ai
Topaz
 
mokona_ai's Avatar
 
Join Date: Aug 11, 2010
Location: east java
Posts: 4,243
@mokona_ai
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

nixnako, dasar eke banci moody...
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

dari jaman sekolah emg ga bakat tulis menulis hiks.
blog eke mokona-ai.blogspot.com
btw pengen follow blog nixnako, cara follownya gimana yah dr blogspot?
blom paham dunia perblog-an nih hihi
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
mokona_ai is online now   Quote
Jan 17, 2012, 06:05 PM   #278
jessiee
 
jessiee's Avatar
 
Join Date: Dec 28, 2011
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 6
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

Mada Foe

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
hehe makasih yaa udah di follow
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

masih mood2an dalam dunia blog nih, sulit bagi waktunya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

___________________________________

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by sugarenspice; Jan 19, 2012 at 03:22 PM. Reason: no need to quote recent post
jessiee is offline   Quote
Jan 18, 2012, 09:01 AM   #279
sunny_socialite
Emerald
 
sunny_socialite's Avatar
 
Join Date: Apr 14, 2009
Location: Seven Mile Beach, Cayman Islands
Posts: 661
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

Mada Foe 6 jam???!!!! busseeettt daaahhhh... kok lemot bener?? Ukuran videonya berapa gede?? Gw kalo ngedit video biasanya pake pinnacle studios. Sekarang ini lagi coba Cyberlink Power Director 10. Lumayan jg tuh video gw yg
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
pake Cyberlink. Gampang makenya hasil video-nya jg ngga gede2 amat.. bisa diset kalo mau ukuran kecil.
__________________
Live for Leisure @
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sunny_socialite is offline   Quote
Jan 18, 2012, 05:43 PM   #280
gitayunda
Platinum
 
gitayunda's Avatar
 
Join Date: May 7, 2011
Posts: 134
@gitaayunda
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Whaatttt 6 jam??? lama sekali saaay. Laptop eik juga lama kook, tp durasi 6 menitan aja cuma 2 jam setengahan.


To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Sama nihh, mood nya lagi ilang ke laut + baru pertama kali kerja, jadi tambah ga ada waktu. Padahal tinggal posting aja + nulis2 T.T






__________________
Blog :
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
gitayunda is offline   Quote
Jan 18, 2012, 07:38 PM   #281
monichuu
Emerald
 
monichuu's Avatar
 
Join Date: Jun 3, 2011
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 519
@@elisamonic
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

nixnako, mada, salvatore, jessie just followed ur blog ya ^^

ayo ayo dong semangat nulis blognya (nyemangatin diri sndiri jg) wkakakaa
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
i awake and am still with You. (Psalms 139:18)

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
monichuu is offline   Quote
Jan 20, 2012, 04:54 PM   #282
cottoncandy
Quartz
 
cottoncandy's Avatar
 
Join Date: Jul 8, 2011
Location: Bikini's Bottom
Posts: 252
@decottoncandy
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

ikutan dong
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


gw selama ini jd silent reader beauty blognya FDers nih.. akhirnya gw kepengen juga punya 1, tapi bukan ttg beauty doang sih, gw pengennya lebih universal, so postingan pertama gw tentang diet
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
kyknya gaya bahasa gw masih aneh nih, perlu banyak latian lg
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Please give me some reviews
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
cottoncandy is offline   Quote
Jan 22, 2012, 01:51 AM   #283
priz
 
Join Date: Dec 24, 2011
Posts: 29
Default

Hi follow beauty blog ku y? yg belom baru buat desember laluu http://nudebeige.blogspot.com leave comment juga,nti aku follow jg
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
priz is offline   Quote
Jan 23, 2012, 01:22 PM   #284
mo'i
Emerald
 
mo'i's Avatar
 
Join Date: Jul 5, 2011
Posts: 661
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

kalo gak pny blog, bisa gak sih follow kalian? tapi kalo ada Giveaways gak bisa ikutan yak. huuuuu...........
mo'i is offline   Quote
Jan 23, 2012, 02:34 PM   #285
Nacchu
Emerald
 
Nacchu's Avatar
 
Join Date: Jan 20, 2011
Posts: 832
Default Re: Indonesian Beauty Bloggers

mo'i kalo yang pake servis GFC aka google friend bisa sih di follow tanpa harus punya blog, kan nanti suka ada pilihannnya mau follow pake google account, open id, ato twitter. nah..pake twitter aja buat follow nya. ato kamu bikin account di bloglovin aja buat follow beauty blog yang pengen kamu blog, jadi kamu tetep dapet update dari mereka. terus ada beberapa blog yg pake servis subscribe via email juga kan, lebih gampang kalo gini. untuk giveaway tiap blog punya rules beda2, kalo emang kamu mau ikut di beauty blog yang basic nya blogspot en mengharuskan follow via gfc, kaya saran aku diatas tadi coba aja follow pake open id/twitter. kalo mau aga ribet yah bikin aja account di blogger, engga punya blog juga ga apa2 ko. aku juga bikin account blogger tapi blog-nya buka blogspot ko. aku bikin di blogger biar bisa dapet update aja dari blog2 yg aku follow, en pasang gfc jg di blog-ku.
__________________
Make your life more colorful with
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
:)
Nacchu is offline   Quote
Reply Indonesian Beauty Bloggers #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Indonesian Fashion Designer to take notice of Julia Banana Made in Indonesia - Designers 262 Jul 27, 2014 02:49 AM
Info: Indonesian Cosmetics Brands retrojunkies Makeup Addict 2769 Jul 26, 2014 09:39 PM
Bags using Indonesian Traditional Material altaira Bags & Bags 1787 Jul 25, 2014 04:29 PM
Indonesian Models Hanzky The Insider 513 Jun 18, 2014 03:52 PM
Indonesian Fashion Photographers! cheyqua The Insider 95 Dec 29, 2013 09:12 PM