NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Nov 2, 2010, 09:19 AM   #301
alexandreia
Topaz
 
Join Date: Feb 12, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 3,075
@nancy_lioe
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

Inky, it's not soeryanto but stupa caspea
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


can't find gambar nya tmn nya tmn ku yg pake om syu, cm ga kalah ciamik pastinya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
The biggest and greatest enemies is yourself...
alexandreia is offline   Quote
Nov 2, 2010, 10:45 AM   #302
lulumardia
 
lulumardia's Avatar
 
Join Date: Nov 2, 2010
Posts: 13
@@lulumardia
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

hai,ikut nimbrung ya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
aku lg nyari2 vendor dekorasi buat di pag, ada rekomendai ga?
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
lulumardia is offline   Quote
Nov 2, 2010, 12:41 PM   #303
lovepotts
 
lovepotts's Avatar
 
Join Date: Nov 1, 2010
Location: jakarta
Posts: 6
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

ada yang tau dekor namanya tea rose? review dong. kyanya bagus2 dekornya berbau2 classic vintage gitu.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
lovepotts is offline   Quote
Nov 3, 2010, 05:45 PM   #304
nuvella
 
Join Date: Apr 29, 2009
Location: Jakarta
Posts: 6
Default

Quote:
ada yang tau dekor namanya tea rose? review dong. kyanya bagus2 dekornya berbau2 classic vintage gitu.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Coba check photo2 di Facebook Tea Rose aja. Search "Tea Rose Wedding Designer".
nuvella is offline   Quote
Nov 4, 2010, 12:42 AM   #305
sashalauder
Topaz
 
Join Date: May 24, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 2,978
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

kawinan yang alice in wonderland yang link dikasih alex sama lotus kenanya 380 juta. heboh ya. tapi keren abis.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
CHOYA'S <3
rainbows and chicklets
sashalauder is offline   Quote
Nov 4, 2010, 09:32 AM   #306
alexandreia
Topaz
 
Join Date: Feb 12, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 3,075
@nancy_lioe
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

@ sasha
memang heboh tapi bener2 niat loh. Lo perhatiin d dari start dekor sampe baju pengantin nya juga sesuai ama theme nya dia
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


btw menurut gw worthed it sich if you have those budget buat bikin dekor heboh kyk gt
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


eh, sha kyknya link nya bukan dari gw hahaha...
__________________
The biggest and greatest enemies is yourself...
alexandreia is offline   Quote
Nov 4, 2010, 10:21 PM   #307
raxi
Platinum
 
raxi's Avatar
 
Join Date: Jun 4, 2008
Location: + JKTS +
Posts: 128
@raxisme
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

@lovepotts
gue tau! kmaren temen gue nikahan pakek dia! kereeennnnn! temen gue yang temanya love birds twittering... pastel colour pink-ijo pupus gt... sweet n romantic bgt deh.....
__________________
the princess wanna built her own kingdom
raxi is offline   Quote
Nov 5, 2010, 03:11 PM   #308
wanda
Quartz
 
Join Date: Jan 16, 2010
Location: Indonesia
Posts: 346
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

alexandreia mau dong contact lighting nyaa... btw.. ak kirim mssg jg, reply yah darling
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
wanda is offline   Quote
Nov 6, 2010, 11:32 AM   #309
alexandreia
Topaz
 
Join Date: Feb 12, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 3,075
@nancy_lioe
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

Gurls ini poto buat perbandingan kalian kalau menggunakan efek lighting sama gak
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


PS : ini hasil karya juliana decoration, and lighting is lumire. Efek dari lighting sendiri bisa brbeda2 tergantung apa yg kamu mau hasilkan
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Without Lighting

With Lighting

hope you guys can feel the difference pdhal materi barang2 dekorasi yg dimasukkan kurang lebih sama, even many of our catering vendor told us kalau wed kita kyk ga dibapindo sesuai dengan apa yg kita mau kn efek lighting itu
__________________
The biggest and greatest enemies is yourself...

Last edited by alexandreia; Nov 8, 2010 at 09:04 AM.
alexandreia is offline   Quote
Nov 6, 2010, 02:48 PM   #310
relungutopis
Platinum
 
relungutopis's Avatar
 
Join Date: Sep 17, 2008
Location: Indonesia, Jakarta
Posts: 103
@relungutopis
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

Iyaaa tea rose bagus bgt yah, mupeng kalo liat foto2 di FBnya, waktu itu pernah nanya harga, starting pricenya 80 jt, blom include lighting n kain, wew
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Ada yang pake de_sketsa? Mau nanya donk harga di price listnya itu bisa negotiable ga ya?
relungutopis is offline   Quote
Nov 6, 2010, 10:55 PM   #311
sallynatanegara
Topaz
 
sallynatanegara's Avatar
 
Join Date: Jul 20, 2010
Location: Bandung, Indonesia
Posts: 3,492
@sallynatanegara
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

Iya liatin tea rose jd ngileeer..
Just wanna share, td dekor ak bbm katanya mereka udh mu mulai loading d venue.. Aaahh can't wait to see them tomorrow!
sallynatanegara is offline   Quote
Nov 7, 2010, 12:25 AM   #312
Crescent Shadow
Diamond
 
Join Date: Oct 9, 2007
Location: sinciapoh
Posts: 18,046
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

sally waahh ditunggu ya foto2 n reviewnya kalo udah selesai hajatan
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


alex keren abis!! vendor nya lumiere ya? catettt
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Crescent Shadow is online now   Quote
Nov 7, 2010, 09:57 AM   #313
alexandreia
Topaz
 
Join Date: Feb 12, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 3,075
@nancy_lioe
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

@ cres
thank you
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

mang gw sengaja bermain sama lighting karena mnurut it's one of the essential and main thing yg kadang dilupakan org
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
The biggest and greatest enemies is yourself...
alexandreia is offline   Quote
Nov 7, 2010, 12:57 PM   #314
Cherie
MarketPlaza Certified Seller
Emerald
 
Cherie's Avatar
 
Join Date: Jan 9, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 603
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

alex ahh keren bgtt...kalo difoto ga gelap kan lex jadinya pake lighting warna warni? itu vendornya lumire yah, g cr di google kog ga ktm ya infonya. Ada yg pernah pake lightworks ngga? dia top markotop jg tuh katanya, sering partneran sama dekorator kelas kakap bangsa syu n lotus. Websitenya di
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
.
Cherie is online now   Quote
Nov 7, 2010, 06:03 PM   #315
alexandreia
Topaz
 
Join Date: Feb 12, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 3,075
@nancy_lioe
Default Re: Dekorasi ruangan dan pelaminan

@ cherie
kl dipoto ga gelap kok, poto2 gw ok2 aja hasilnya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


lumire itu company baru, jd mereka tuh ud bertahun-tahun jd distributor jual macam2 lighting & sound system european brand buat rental company macam lightworks and mata elang, nah skr ini mrk open a new division in rental lighting maka nya kalau km cari yah ga ketemu. Karena nama company mereka beda but if you ask ke org2 yg sering main lighting pasti ud kenal their other name haha..

Salah satu hasil mereka tuh kyk LED screen yg di PX dan EX, trus few church like mawar sharon atau greja apostolik kuningan tuh mereka yg pasang cmiiw..
Jd main focus mereka tuh project2 gedung, nah rental wedding tuh divisi baru
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
The biggest and greatest enemies is yourself...

Last edited by alexandreia; Nov 8, 2010 at 09:04 AM.
alexandreia is offline   Quote
Reply Dekorasi ruangan dan pelaminan #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump