NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Jul 4, 2008, 06:53 PM   #211
fairy
Beryl
 
fairy's Avatar
 
Join Date: Mar 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,158
Default Re: La Tulipe Cosmetics

btw, e/s satuannya itu matte/shimmer yah?
baek yg loose ato yg refill..
fairy is offline   Quote
Jul 4, 2008, 06:56 PM   #212
missajeng
Beryl
 
missajeng's Avatar
 
Join Date: Jan 21, 2008
Posts: 1,103
Default Re: La Tulipe Cosmetics

Yang gue punya, e/s single Root Beer, jatuhnya di eyelid agak shimmer.
missajeng is offline   Quote
Jul 4, 2008, 07:12 PM   #213
fairy
Beryl
 
fairy's Avatar
 
Join Date: Mar 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,158
Default Re: La Tulipe Cosmetics

miss, yg roor beer ini loose apa refill ya?
root beer coklat2 gt kah?
duh web nya ga lengkap nih
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

shimmernya dikit banget ga?
fairy is offline   Quote
Jul 4, 2008, 09:00 PM   #214
ngelzz
Topaz
 
ngelzz's Avatar
 
Join Date: Jul 16, 2007
Location: Singapore
Posts: 3,697
Default Re: La Tulipe Cosmetics

fairy, kalo kata gue sih ada yg shimmer ada yg matte, tergantung warnanya lah..
20rb yang LT.
__________________
part time lover. full time friend
ngelzz.blogspot.com
ngelzz is offline   Quote
Jul 4, 2008, 09:11 PM   #215
fairy
Beryl
 
fairy's Avatar
 
Join Date: Mar 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,158
Default Re: La Tulipe Cosmetics

oke,thx 4 the info ngelzz
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

soalnya g lg ga bs mantau ke lapangan nih
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
fairy is offline   Quote
Jul 7, 2008, 03:38 AM   #216
MissVierz
Quartz
 
MissVierz's Avatar
 
Join Date: Sep 6, 2007
Location: bandung
Posts: 431
Default Re: La Tulipe Cosmetics

Quote:
MissV, gak dicoel, ntar kebanyakan
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Diambil tipis-tipis aja, ya kaya pake lipbalm gitu. Gak sampe ada cuilan kan di tangan.
Kalo kebanyakan, nanti malah susah blending eyeshadow-nya. Di gue malah creasing kalo lewat dari super-tipis.
ya gak sampe ada cuilannya sih, cuma kalo diambil tipis2 kaya gak berasa...tp kalo kebanyakan bener kata lo jd susah blendingnya..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
MissVierz is offline   Quote
Jul 11, 2008, 08:04 PM   #217
fairy
Beryl
 
fairy's Avatar
 
Join Date: Mar 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,158
Default Re: La Tulipe Cosmetics

akhinya td g uda tes e/s nya..
yg compact (pro) pigmented banget! sayang warnanya cm dikit..
yg loose standar aja, ga tlalu pigmented, tp buat yg ga mau warnanya tlalu kereng sih cocok..sayang jg warnanya cm dikit
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
fairy is offline   Quote
Jul 23, 2008, 10:43 AM   #218
shizuoka
Topaz
 
shizuoka's Avatar
 
Join Date: Mar 10, 2008
Location: Canggu, Bali
Posts: 2,820
Default Re: La Tulipe Cosmetics

kmrn nyari eyeshadow base di latulipe bogor gada,,entah abis or emang mereka ga jual, gw ga ngerti. pdhl pgn nyoba. lumayan murmer...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
shizuoka is offline   Quote
Jul 24, 2008, 06:50 PM   #219
bride2beonyellow
Beryl
 
bride2beonyellow's Avatar
 
Join Date: Mar 14, 2008
Location: another smallville
Posts: 1,141
Default Re: La Tulipe Cosmetics

emg bener klo ngambil e/s base nya gag kliatan. gag brasa jg kok dtangan soalnya...
gag tw nih, entah kerna kbanyakan atw kerna apa, e/s base ini mlh bikin bagian crease klopak ku bminyak gila2an
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


tp emang...nih e/s base top abis bikin e/s stay on dt4nya for a long2 time...
__________________
siap atau tidak...
HADAPILAH TEMBOKMU!!
I'm selling my THE BODY SHOP :
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
at MBS
bride2beonyellow is offline   Quote
Jul 25, 2008, 01:07 AM   #220
Putu_Wahyu
 
Putu_Wahyu's Avatar
 
Join Date: Apr 14, 2008
Location: Jakarta Selatan
Posts: 129
Default Re: La Tulipe Cosmetics

iya bagus la tulipe dari dulu gw pake latulipe yg 2 way cake nya pake spon basah..
bagus alus merata.. tp itu kalo dikantor dingin AC, kalo kepanasan .. langsung belang betong.. huhu
Putu_Wahyu is offline   Quote
Aug 15, 2008, 04:46 PM   #221
ms_geey
Emerald
 
ms_geey's Avatar
 
Join Date: Apr 4, 2008
Location: bandung
Posts: 709
@ms_geey
Default Re: La Tulipe Cosmetics

si e/s LT pro yang refill ini ukurannya segede apa sih?
kira2 bisa ga ya ditaro di palet merek laen? soalnya males kalo beli sepalet isi 10 itu, pengennya beli palet kosong aja gituu.... biar sepalet bisa koleksii......
ms_geey is offline   Quote
Aug 15, 2008, 05:24 PM   #222
Lena
Moderator
Sapphire
 
Lena's Avatar
 
Join Date: Aug 28, 2007
Location: Indonesia
Posts: 5,643
Default Re: La Tulipe Cosmetics

Quote:
Gw udh nyoba pake e/s base Art Deco dan pake e/s base La Tulipe. Ga ada beda-nya, I mean, sama-sama bikin e/s lebih pigmented dan stay on. Bagus 2-2nya.
Mengingat harga La Tulipe lebih murah jauh.... klo budget terbatas, mendingan pake e/s La Tulipe aja ^_^
baru liat nih. tulis dong buat blog, ajeng, sekalian promosi produk dalam negeri
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
FOR SALE
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
||
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Lena is offline   Quote
Aug 16, 2008, 10:45 AM   #223
Queen_dita
Quartz
 
Queen_dita's Avatar
 
Join Date: Mar 16, 2008
Location: Bandung
Posts: 409
Default Re: La Tulipe Cosmetics

Setelah melihat review e/s base nya la tulipe jadi pengen nyobain ni, murmer nya itu lo, ga akan nyesel kali ya, gue si selama ini pake e/l nya la tulipe yang black, bgus bgt, waterproof dan tahan lama, tapi bete kuas e/l nya letoy2 gt jd beleberan dey, ato emang tangan gue nya kali yg trlalu shaking, qiqiqi
Queen_dita is offline   Quote
Aug 16, 2008, 11:07 AM   #224
bigeyes
Quartz
 
bigeyes's Avatar
 
Join Date: May 20, 2008
Location: Jakarta
Posts: 303
@bi9eyes
Default Re: La Tulipe Cosmetics

Akhirnya gw ikutan beli juga e/s base la tulipe yg kondang itu...
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
bigeyes is online now   Quote
Aug 23, 2008, 07:25 PM   #225
princip3sa
Emerald
 
princip3sa's Avatar
 
Join Date: Jul 17, 2008
Location: Jakarta, ID
Posts: 992
@acy_wibowo
Default Re: La Tulipe Cosmetics

gw pake e/s base LT nih,,tapi koq rasanya kaya bminyak2 gtu ya lid gw,,secara eyelid gw dah oily gtu..
princip3sa is offline   Quote
Reply La Tulipe Cosmetics #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brand: POLA Cosmetics love_peace Makeup Addict 87 Sep 23, 2014 06:47 PM
Brand: Inglot Cosmetics ayufie Makeup Addict 147 Sep 10, 2014 05:54 AM
Brand: Menard Cosmetics sugarcoma Makeup Addict 15 Aug 15, 2014 02:37 PM
Brand: BYS Cosmetics dheedhee Makeup Addict 46 Nov 22, 2013 12:22 AM
Brand: BeYu Cosmetics dianes Makeup Addict 15 Feb 9, 2010 08:00 PM