NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Notices

Reply
 
Thread Tools
May 7, 2009, 04:24 AM   #1111
cutie89
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
cutie89's Avatar
 
Join Date: Dec 11, 2008
Location: BUSAN
Posts: 1,163
Default Re: Gossip Girl

gg 23 bagussssssssssssssssssssssss bangettt
gw sebel ama chuck..but i want a boyfriend like chuckkkk
huhuhuhuhu...........klo liat mata dia aja gw bs lumer...
but i like georgina in this episode..
aplg wkt dia dtg..lgsg kluar kyk lagu2 gereja n aura malaikat
ahhahaa
ngakak
cutie89 is offline   Quote
May 7, 2009, 10:27 AM   #1112
angelastephanie
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
Join Date: Apr 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,597
Default Re: Gossip Girl

chuck nya co cwit bener
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Visit
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Facebook - Japanese Kit Kat / Pocky / etc, Cardigan, Nail Polish, etc
angelastephanie is offline   Quote
May 7, 2009, 10:52 AM   #1113
mir@cle
Beryl
 
mir@cle's Avatar
 
Join Date: Sep 7, 2007
Location: ___
Posts: 1,760
Default Re: Gossip Girl

gua demen banget pas si georgina bilang ke blair "tell Jesus that the bitch is back" =)) blair bener2 ngebuka aura nya si georgina tuh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
- people will forget what you did and said to them, but people will not forget how you made them feel -
mir@cle is offline   Quote
May 7, 2009, 04:14 PM   #1114
cutie89
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
cutie89's Avatar
 
Join Date: Dec 11, 2008
Location: BUSAN
Posts: 1,163
Default Re: Gossip Girl

iyaa...gw jg sk bgt...
ampe gw quote kan di thread sebelah
si georgina jd maw bantuin ato maw jadi jahat nih?
gw rada bingung...blairr gw lbh suka dia ama chuck...lebih seru
tp nateee tuh juga so sweeeeeeeeeeeeeeeeeeettttt......lucky blair
cutie89 is offline   Quote
May 7, 2009, 06:10 PM   #1115
aizhiteroe
Beryl
 
aizhiteroe's Avatar
 
Join Date: Jul 10, 2008
Location: Never ending traffic
Posts: 1,659
Default Re: Gossip Girl

stubuh!!!
gg 23 keren bangetttt.....
chucknyaa keren bangett dsituuu
__________________
Sometimes something better left unspoken
aizhiteroe is offline   Quote
May 7, 2009, 07:19 PM   #1116
cherryl
Emerald
 
cherryl's Avatar
 
Join Date: Nov 8, 2008
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 646
Default Re: Gossip Girl

Episode 23 keren Chuck ama Georginanya, Michelle Trachtenberg mainnya keren juga.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Lily ama Serenanya ga bgt. Lily-nya aneh, ktnya menghindari skandal tp malah anaknya sendiri dimasukin penjara, ntar kan catatannya nempel seumur idup tuh. Mirip2 pas mo tamat season 1 ya, Serena bikin masalah trus temen2nya repot bantuin, ada G juga.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
cherryl is offline   Quote
May 7, 2009, 10:09 PM   #1117
blu'berry
Emerald
 
blu'berry's Avatar
 
Join Date: Oct 27, 2007
Location: Jakarta
Posts: 677
Default Re: Gossip Girl

sama ama yang laen, suka banget episod ini.
banyak ngakak nya klo blair n georgina lagi deketan. waktu nunggu chuck n serena, blair ampe ga maw ditinggal be2 ama G hahaha. trus cara B membujuk G juga pinter/licik banget hahah
blu'berry is offline   Quote
May 8, 2009, 04:17 AM   #1118
cutie89
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
cutie89's Avatar
 
Join Date: Dec 11, 2008
Location: BUSAN
Posts: 1,163
Default Re: Gossip Girl

ahhh
waiting for ep 24...25...
but 25 tamat nih... saia tidak relaaaaa
huhuhu
cutie89 is offline   Quote
May 8, 2009, 09:53 AM   #1119
mir@cle
Beryl
 
mir@cle's Avatar
 
Join Date: Sep 7, 2007
Location: ___
Posts: 1,760
Default Re: Gossip Girl

i prefer to see chuck with blair. they just fit each other
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sama2 mafia. hahaha...
anyway...sedih banget pas blair tanya ke chuck tentang forever questionnya "what am i to you?" dan lebih sedih lagi pas denger jawaban chuck....
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
- people will forget what you did and said to them, but people will not forget how you made them feel -
mir@cle is offline   Quote
May 8, 2009, 09:58 AM   #1120
lycheemartini
Quartz
 
lycheemartini's Avatar
 
Join Date: Jan 5, 2009
Location: Jakarta
Posts: 307
@yistianty
Default Re: Gossip Girl

Mir@cle, me too prefer to see chuck with blair. Sedih bgt waktu denger replynya Chuck ke Serena about why he didn't tell Blair the truth that he loves her. Oh no.... the answer really melt my heart "coz I can't make her happy" . Luv chuck... eventhough jahat luarnya tapi dalemnya sensi banget.
lycheemartini is offline   Quote
May 8, 2009, 12:03 PM   #1121
DYS
 
Join Date: Jul 4, 2007
Location: ny
Posts: 189
Default Re: Gossip Girl

wah ini thread masi jalan teruss.. nxt episode bakal ada selipan valley girls cerita si lilly ketika muda in the 80's.. penasarann dehhh setelah liat foto2 episode nya di web GG.
setuju jg gw lbh demen liat si blair ama chuck.. dan ke sini2 jd tambah nyebelin, bawel ya dia yah.. dia bakal balik ama si vanessa? atau si chuck bakal jadian ama vanessa ya? gw pingin bgt liat si pemain twilight si edward cullen itu.. *lupa nama aslinya.. jd bintang tamu di GG, cocok deh dia jd saudara si chuck ehueh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
DYS is offline   Quote
May 8, 2009, 12:08 PM   #1122
miss_chinoscuro
Topaz
 
miss_chinoscuro's Avatar
 
Join Date: Sep 12, 2007
Location: Where Koalas and Kangaroos live
Posts: 3,231
@lilmisscupcakes
Default Re: Gossip Girl

si nate kayak male w****e baru putus dari satu cewek, langsung pindah ke cewek lain. sebel ah. tapi kayaknya memang karakternya dibikin begitu kali ya. season sebelumnya juga begitu kan dia.

si chuck saking sayangnya sama blair, malah ngerelaiin blair pergi ya. huhuhu....sedih banget. cara ngomong si chuck tuh kocak banget. yang bisik2 gimana gitu.

iah, sebel banget sama si lily. aneh banget nih emak. bilangnya gak mau ada skandal, tapi malah anak sendiri dimasukin ke penjara yang otomatis bakal masuk koran, etc. weird!

si serena juga aneh sih. jadi sebenarnya uangnya beneran sama poppy atau masih sama cowoknya ya?
__________________
Follow me on twitter
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
miss_chinoscuro is offline   Quote
May 8, 2009, 02:23 PM   #1123
mir@cle
Beryl
 
mir@cle's Avatar
 
Join Date: Sep 7, 2007
Location: ___
Posts: 1,760
Default Re: Gossip Girl

cynthia iya, aku juga gemes banget ama si lily. ya elah..ngebiarinin poppy pegi begitu aje. kebanyakan duit sih ya, jadi cuek beibeh aja dia biarpun kudu ngegantiin uang orang2 banyak itu
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
- people will forget what you did and said to them, but people will not forget how you made them feel -
mir@cle is offline   Quote
May 8, 2009, 11:19 PM   #1124
cutie89
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
cutie89's Avatar
 
Join Date: Dec 11, 2008
Location: BUSAN
Posts: 1,163
Default Re: Gossip Girl

chuck itu dalamnya kan rapuh banget....
duh gw suka bgt co kyk gituu
coz he is just so evil
cutie89 is offline   Quote
May 8, 2009, 11:55 PM   #1125
putri duyung
Beryl
 
putri duyung's Avatar
 
Join Date: May 30, 2007
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 1,649
@alexandra leirissa
Default Re: Gossip Girl

mmm... stuju, ep 23 keren banget... georgina keren yah aktingnya. jadi cw bitchy bisa. jadi cewe alim nan religious pun bisa. hehehe...

Gw sebelomnya empet banget sama nate. mulai dari dia nyia2in blair melulu di season 1, mpe dia gonta ganti cw melulu... Huuuu... tapi kok skrg dia jadi oke juga ya? hehehe... jangan2 semua cowo kalo deket blair jadi oke semua kali ya. hihihii.... tp tetep lah ya chuck is the best!!! tapi gpp lah nate jadian ma blair dulu yang lama, biar chucknya yang ngejar-ngejar... abisan kalo chuck n blairnya jadian prasaan ceritanya jadi nggak menarik lagi. apaan lagi coba yang ditunggu. hueheheheh (kayaknya yg ngarang cerita udah paham tuh, makanya nggak dijadi2in si blair n chuck ini, biar penonton penasaraaan n nunggu trus mpe gila)
putri duyung is offline   Quote
Reply Gossip Girl #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brand: Cover Girl fairy Makeup Addict 433 Yesterday 11:16 PM
Baby BOY/GIRL Names jellyfish Pregnancy 1633 Sep 9, 2014 01:08 PM
Circumcision for Baby Girl sLesTa Healthy Baby & Kids 181 Apr 28, 2014 10:25 AM
Brand: Jesse's Girl -bRookLyN- Makeup Addict 25 Dec 21, 2011 06:49 PM
Fashion/Celebrity Gossip Blog pink-bow Entertainment Guide 31 Oct 6, 2011 02:39 PM