NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Mar 31, 2012, 11:11 AM   #1
sugarcoma
Beryl
 
sugarcoma's Avatar
 
Join Date: Jun 8, 2009
Location: jakarta, indonesia
Posts: 1,057
Default Oasis

adakah disini yang cinta banget sama oasis?

this is 1 label that i loveeee...

disaat toko yg laen berlomba2 ngeluarin koleksi yg paling edgy dan trendy... oasis tetep di jalurnya dgn dress2nya yg modern tp feminine dan girly dan ladylike... theres a style to suit every body type and the best thing about it is that it's mainly of classic silhouette.. so even if 1 piece costs a pretty penny, your purchase will last year after year and you'll never look outdated wearing the same piece over and over.. yes, thats how much i love the label...

look at these top 10 dresses:

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

oh my!

and right now im drooling over this one:

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

you cant go wrong with a classic silhouette!

anybody share my love for oasis?
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by sugarcoma; Mar 31, 2012 at 11:17 AM.
sugarcoma is offline   Quote
Oct 14, 2013, 12:40 PM   #2
yuniexx
Emerald
 
yuniexx's Avatar
 
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Surabaya
Posts: 899
@yuniexx
Default Re: Oasis

akkk ada thread oasis
emang di fd ada smua yakkk..

kemarin ribet nyari dress buat pesta warna biru, critanya mo kembaran warna ama temen2 jd kudu nyari yg warnanya mirip, trus ketemu oasis di sogo.
thank god deh, abis uda nyari di mana2 ga nemu..
harga nya agak pricey ya, dress lace gitu harga sejuta *glek*
tapi karna uda mepet, ya udah lah beli aja..
trus hr ini iseng2 google merek ini, abis ga perna denger..
haahahaha..
ternyata merek dari UK ya, dan liat di web nya bagus2.. *lega*
emang kayak sugarcoma bilang kalo baju2nya timeless gitu..
cuma yg di sogo paling lecil ukuran 8, jadi tetep kudu alter lagi T_T
anyway, yg penting uda dapet baju lah
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
yuniexx is offline   Quote
Oct 26, 2013, 04:21 PM   #3
sugarcoma
Beryl
 
sugarcoma's Avatar
 
Join Date: Jun 8, 2009
Location: jakarta, indonesia
Posts: 1,057
Default Re: Oasis

yuniexx, iya bener... yg dijual di indo sizenya paling kecil 8.. pdhl aslinya ada size 6... berhubung gue petite, tiap kali beli akhirnya mesti di-alter dulu di penjahit.. senasib ya kita..

tp biarpun pricey, menurut gue masih worth it lah utk oasis... karna kualitasnya juga cukup bagus dan jauh lebih bagus dibanding kaya miss selfridge...
sugarcoma is offline   Quote
Oct 29, 2013, 02:28 PM   #4
yuniexx
Emerald
 
yuniexx's Avatar
 
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Surabaya
Posts: 899
@yuniexx
Default Re: Oasis

sugarcoma

thread ini isinya cuma kita berdua
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

iyaahh.. untungnya kemaren pas dialter juga hasilnya bagussss..
yuniexx is offline   Quote
Jan 23, 2014, 12:33 PM   #5
yuniexx
Emerald
 
yuniexx's Avatar
 
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Surabaya
Posts: 899
@yuniexx
Default Re: Oasis

got another dress from their sale last week: comfiest denim dress! too bad it's a bit too big for me, but i just love the casual loose-y look
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
yuniexx is offline   Quote
Mar 29, 2014, 10:33 AM   #6
sugarcoma
Beryl
 
sugarcoma's Avatar
 
Join Date: Jun 8, 2009
Location: jakarta, indonesia
Posts: 1,057
Default Re: Oasis

yuniexx, it looks good on u
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


ahh ngiri sama yg bs dateng ke salenya oasis kmrn, pengen bgt dtg tp sibuk bgt, so tired to go anywhere.. oh well..
sugarcoma is offline   Quote
Apr 1, 2014, 11:11 AM   #7
021188
Emerald
 
Join Date: Aug 4, 2011
Posts: 523
Default Re: Oasis

yuniexx : so pretty. the dress looks good on you..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
nga keliatan kebesaran kok.. aku jg suka bgt sama brand ini.. tp harganya itu lhoo yg nga kuat.. jd biasanya tunggu sale baru beli..
021188 is offline   Quote
Apr 7, 2014, 12:50 PM   #8
yuniexx
Emerald
 
yuniexx's Avatar
 
Join Date: Sep 10, 2012
Location: Surabaya
Posts: 899
@yuniexx
Default Re: Oasis

sugarcoma 021188

thank youuuu..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

hahaha aku beli nya juga pas sale doang..
menurutku dress2 nya ada beberapa cutting dan bahan mirip dorothy perkins yaaa.. iya ga si?
yuniexx is offline   Quote
May 25, 2014, 02:14 AM   #9
whatever
Platinum
 
Join Date: Dec 24, 2012
Posts: 201
Default Re: Oasis

haiii, ikutan yaaa, gw juga demen nih sama ini brand, stylenya okeh! manis, tapi ga berlebihan, terus bahan2nya juga oke walopun harganya agak mahal ya...

yuniexx itu dressnya cakep pisan di dirimuuuu
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
, gw juga lagi ngincer itu dress ud berbulan2 tapi disini ga sale2 juga itu dress, kesel deh *pelit dot com
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
*

dorper ama oasis mirip2 mungkin karena sodara kali sama2 dari UK ya, hehehe.. tapi IMO dorper sedikit dibawah oasis ya namapaknya, dari segi kualitas dan bahan juga rada lebih tipis dan ringkih gitu, kalo design sih ada yang suka mirip2 kalo pas yang model manis2.. hehhe

ini thread sepi banget ya ngomong2, tidak banyak penggemar oasis kahhh?
whatever is offline   Quote
May 25, 2014, 07:36 AM   #10
ipys
Quartz
 
Join Date: Jan 29, 2012
Posts: 308
Default Re: Oasis

belom pernah beli baju2 di oasis, cuma kalo liat webnya emang cakep2. mulai dari motif sama modelnya, ga nyeleneh. sayang harganya mahal siiiiihhh. pernah juga liat di store, cakep emang motifnya cuma ga beli, belom diskon sih jadi sayang
ipys is offline   Quote
May 25, 2014, 03:22 PM   #11
sugarcoma
Beryl
 
sugarcoma's Avatar
 
Join Date: Jun 8, 2009
Location: jakarta, indonesia
Posts: 1,057
Default Re: Oasis

whatever, yup bener oasis emang kualitasnya lebih bagus drpd miss selfridge, dorothy perkins, topshop dan sebangsanya...
sugarcoma is offline   Quote
May 25, 2014, 03:30 PM   #12
ipys
Quartz
 
Join Date: Jan 29, 2012
Posts: 308
Default Re: Oasis

sugarcoma setara kah kualitasnya oasis sama zara?

---------------------------------------------------------
ipys is offline   Quote
Reply Oasis #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump