NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Mar 26, 2012, 04:18 PM   #1171
endahlestari
Emerald
 
endahlestari's Avatar
 
Join Date: May 31, 2010
Location: Jakarta - Indonesia
Posts: 782
@@BonChicBonGenre
Default Re: iPhone Users, Over Here

fuschia : gw dikasih tauk supaya batere gk cepat habis. Jadi aplikasi2 yg barusan dibuka dimatikan dengan cara, tekan home button 2 kali, ntar nongol tuh app2, delete ajah deh. It works loh, lumayan mengurangi pemakaian batere. Jadi hanya app yg penting2 ajah tetep on.
Klo 3g memang gw harus on trus, biasa banci email ^^

Vina : untuk finance gw pakai iXpenselt, membantu banged, bisa tauk sisa saldo & jumlah utang CC, tapi memang kudu rajin update. Selaen itu sinc email kantor.

All : gw kok masiih belom menenukan aplikasi ringtone yahhh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
hadowww...
endahlestari is offline   Quote
Mar 26, 2012, 04:45 PM   #1172
fuschia
Quartz
 
Join Date: Nov 19, 2008
Location: Jakarta
Posts: 394
@derce
Default Re: iPhone Users, Over Here

endah, awggghhh i see isee... okeee.. akan gue coba...
eh anyway, kalo buat email, di jaringan 2g juga bisa kok say. gw jg kan selalu aktif buat email kantor
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
love it. live it. laugh at it.
fuschia is offline   Quote
Mar 27, 2012, 01:27 PM   #1173
gerberairis
Beryl
 
gerberairis's Avatar
 
Join Date: Apr 1, 2009
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 1,861
@gerberairis
Default Re: iPhone Users, Over Here

endahlestari aplikasi buat ringtone yg gratis bisa pake rmaker di appstore.. ada yg free ada yg bayar.. beda durasinya aja sih.. kalo mau masukin ke iphone nya as ringtones pake itunes bisa kok say..
gerberairis is offline   Quote
Mar 28, 2012, 06:07 PM   #1174
purplegirl
Emerald
 
purplegirl's Avatar
 
Join Date: Sep 4, 2010
Location: Jakarta
Posts: 702
Default Re: iPhone Users, Over Here

endahlestari, gw pake Rmaker buat bikin ringtone di iphone gw. Tapi yang free aja, ga rela bayar *meditnya kumat*
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
purplegirl is offline   Quote
Apr 4, 2012, 01:26 AM   #1175
kidhadtheworld
Quartz
 
kidhadtheworld's Avatar
 
Join Date: Aug 14, 2011
Posts: 321
@angginianda
Default Re: iPhone Users, Over Here

purplegirlpake apptrack aja banyak aplikasi yang berbayar bisa didownload gratis segala macam biasa download game disitu maklum banci game aku :P

fuschiakamu maen fashion story juga, mau dong tetanggaan aku maen juga fashion city sama flowerama mirip fashion story tapi offline game

has anyone else tried battery double app, it works for me tapi ya ga lebay juga boost batrenya
kidhadtheworld is offline   Quote
Apr 4, 2012, 01:59 PM   #1176
fuschia
Quartz
 
Join Date: Nov 19, 2008
Location: Jakarta
Posts: 394
@derce
Default Re: iPhone Users, Over Here

kidhadtheworld, say add storm8 id akuh yaahh: derce

hayoohh... yg main fashion story... neighborku baru 1... hehehhe
__________________
love it. live it. laugh at it.
fuschia is offline   Quote
Apr 4, 2012, 09:26 PM   #1177
lovemybags
Beryl
 
lovemybags's Avatar
 
Join Date: Dec 17, 2007
Location: jakarta
Posts: 1,958
@seastripes
Default Re: iPhone Users, Over Here

beberapa hari ini lagi ketagihan main "draw something" enaknya bisa sama teman dan bisa juga sama random players
lovemybags is offline   Quote
Apr 4, 2012, 10:05 PM   #1178
youngmom
Emerald
 
youngmom's Avatar
 
Join Date: Dec 19, 2010
Location: jakarta-indonesia
Posts: 713
Default Re: iPhone Users, Over Here

gw masih pake iphone 3G! alhamdulillah ga bikin malu soale cm dipake tilpun doang wakakakakk,, yg penting termasuk pemakai awal2, dimana org2 baru mulai heboh2 pake bla*****ry tp blm ngelirik ipun..eike udh pake duoong
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by youngmom; Apr 4, 2012 at 10:11 PM. Reason: kurang 1 huruf: G
youngmom is offline   Quote
Apr 4, 2012, 10:45 PM   #1179
silvershore_lake
Moderator
Sapphire
 
silvershore_lake's Avatar
 
Join Date: Nov 7, 2007
Location: Jakarta
Posts: 6,490
Default Re: iPhone Users, Over Here

youngmom, ternyata penting ye perkara kapan mulai dipakenye
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Let's just be
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
silvershore_lake is offline   Quote
Apr 5, 2012, 02:26 AM   #1180
bea9601
Topaz
 
Join Date: Aug 28, 2007
Location: Delft, NL
Posts: 4,859
Default Re: iPhone Users, Over Here

kalo gw malahan males jadi pemakai pertama, lebih mahal dan banyak bugsnya kayak ifon 4, pertama2 antenanya ngadat pan
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
bea9601 is offline   Quote
Apr 5, 2012, 08:20 PM   #1181
youngmom
Emerald
 
youngmom's Avatar
 
Join Date: Dec 19, 2010
Location: jakarta-indonesia
Posts: 713
Default Re: iPhone Users, Over Here

silvershore_lake , yaaa gitu dwehh,, abisnya disini ada bbrp yg masih pake iphone 4 aja malu.. syukuri apa yang ada laaahh
youngmom is offline   Quote
Apr 6, 2012, 03:08 PM   #1182
kidhadtheworld
Quartz
 
kidhadtheworld's Avatar
 
Join Date: Aug 14, 2011
Posts: 321
@angginianda
Default Re: iPhone Users, Over Here

mau tanya kalo storm id itu satu iPhone satu ya? soalnya aku semenjak upgrade iPhone ganti juga storm idnya alhasil kalo maen game online mesti dari awal lagi
kidhadtheworld is offline   Quote
Apr 7, 2012, 05:59 AM   #1183
love2012
Beryl
 
love2012's Avatar
 
Join Date: Mar 3, 2012
Posts: 1,212
Default Re: iPhone Users, Over Here

Suka exist d sejak dibeliin iphone4s sm hubby (norak ye)
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
jd doyan foto2 entah itu foto anak ,makanan , tanaman ato kandang burung
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Lgsg upload instagram , emaknya skg jd ga bs lepas sm iphone dan bb digeletakin gitu doank cm buat bbm an klo ad yg msk. pindah ke lain hati d skg, I love iphone
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
love2012 is online now   Quote
Apr 12, 2012, 06:13 PM   #1184
chloe jasmine
Emerald
 
chloe jasmine's Avatar
 
Join Date: Nov 9, 2011
Posts: 536
Default Re: iPhone Users, Over Here

temansss akhirnya setelah trial and error jadi jugaaaaa ini ringtun
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
mana pas pertama kali sync smua lagu2 ku hilanggg
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
akhirnya pas dicoba lagi baru bisaaa
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

makasiihh yaaa info nya Silvershore_Lake, Lid & Ngelzz
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Galileo : Great Mind; Einstein : Genius Mind; Newton : Xtra Ordinary Mind; Bill Gates : Brilliant Mind; ME : Never Mind
LOL
chloe jasmine is offline   Quote
Apr 13, 2012, 10:26 AM   #1185
dynomite
Topaz
 
dynomite's Avatar
 
Join Date: Mar 6, 2008
Location: Between the interchanging highways
Posts: 2,992
@whattadrag
Default Re: iPhone Users, Over Here

kalo untuk custom ringtone, gue ngikutin cara dari
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
, karena lebih simple ga perlu donlot applikasi khusus lagi, tapi emang ngedit2nya harus di laptop sih. Dari dulu gue emg demen ngutak ngatik lagu buat dijadiin ringtone soalnya buat di blackberry, jadi sekarang tinggal di convert aja filenya supaya bisa di sync ke iphone.
__________________
I dream of dreams.
dynomite is offline   Quote
Reply iPhone Users, Over Here #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iphone vs blackberry lovemybags Gadgets & Technology 2 Apr 27, 2008 07:05 PM