NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Notices

Australia Activities and attractions in the main cities and regions of Australian, including living, studying, travelling, shopping, etc

Reply
 
Thread Tools
Sep 17, 2011, 02:36 AM   #76
Joanne
Emerald
 
Joanne's Avatar
 
Join Date: Feb 6, 2009
Location: Surakarta
Posts: 715
Default Re: Sydney - Shopping Places

Desgio klo kamis biasa ada late night shopping tu di city ...
klo kota lain late night shopping kamis/jumat ...tapi late night nya itu 9-10pm...bukan late night kek di indo ampe jam 12 malam...hahaha

Masih mending jam 5...kalo di kota kecil lain bisa jam 4 udah pada tutup...

I miss Sydney...huwaaa....
__________________
Destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice ~ William Bryan
Joanne is offline   Quote
Mar 23, 2012, 11:12 AM   #77
bopank
Silver
 
Join Date: Dec 7, 2010
Location: .fine city.
Posts: 23
Default Re: Sydney - Shopping Places

Hi All,

Mau tanya, bln depan saya mau liburan ke Sydney. Misalnya saya mo beli barang branded seperti LV ato Prada., apakah harganya lebih murah compare to Singapore? kalo dibandingkan Europe pasti lebih murah europe , tapi klo sama singapore ato hongkong ? TIA..
bopank is offline   Quote
Mar 23, 2012, 11:19 AM   #78
fleurie
Sapphire
 
fleurie's Avatar
 
Join Date: May 29, 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 9,457
Default Re: Sydney - Shopping Places

bopank, skrg dollar Aussie tinggi, jadi kayanya sih gak lebih murah dari SG. mungkin sama2 aja.
__________________
Cheat on your fears, break up with your doubts, and get engaged with faith, so that one day you can say, "I'm marrying my dreams".
fleurie is offline   Quote
Mar 23, 2012, 11:42 AM   #79
bopank
Silver
 
Join Date: Dec 7, 2010
Location: .fine city.
Posts: 23
Default Re: Sydney - Shopping Places

fleurie , oo ok thanks buat info nya. soalnya aku tinggal di sg, kirain bakal lebih murah disana hehe. btw sorry nanya lagi , apakah disana ada tax refund jg kalo kita belanja minimal brp gitu? thanks
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
bopank is offline   Quote
Mar 23, 2012, 01:14 PM   #80
fleurie
Sapphire
 
fleurie's Avatar
 
Join Date: May 29, 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 9,457
Default Re: Sydney - Shopping Places

yep bisa tax refund kok di airport.
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.



...............
__________________
Cheat on your fears, break up with your doubts, and get engaged with faith, so that one day you can say, "I'm marrying my dreams".
fleurie is offline   Quote
Sep 3, 2012, 02:02 PM   #81
Hanzky
CEO Female Daily Network
Topaz
 
Hanzky's Avatar
 
Join Date: May 26, 2007
Location: Jakarta, ID
Posts: 3,426
@hanzkyy
Default Re: Sydney - Shopping Places

Hi Semuanya...

Kemaren sempet ke Sydney sebentar..nggak sempet shopping banyak sih secara semua mahal2 dan memang nggak sempet juga.

Tapi gue nulis nih
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
. Kali aja bisa dijadikan acuan
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Hanzky is offline   Quote
Sep 24, 2012, 12:02 AM   #82
irishcolleen
MarketPlaza Certified Seller
Emerald
 
irishcolleen's Avatar
 
Join Date: Sep 16, 2012
Posts: 677
Wink Re: Sydney - Shopping Places

Haaa sydney... aku juga kangen
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Kalo weekend, paddy's market buka tuh, buah murah
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
dan souvenir ada disana semua. Sabtu bisa ke The Rocks, karena ada pasar juga. Itu deket circular quay, opera house. Kalo malem sabtu ato minggu, asik juga tuh jalan sepanjang george street, jam 12 malem gitu masih rame.
oh ya, Queen victoria building tuh, kalo mau belanja branded gitu. Kalo aku sih cukup Coles di Broadway aja
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
irishcolleen is offline   Quote
Oct 8, 2012, 04:20 PM   #83
Chloin
Quartz
 
Chloin's Avatar
 
Join Date: Sep 3, 2011
Posts: 408
Default Re: Sydney - Shopping Places

O Sydney .... missing Sydney a lot. Love the weather, the people, the coffees ....

Shopping branded stuffs di Sydney sih was not my favourite yah, vuery expensive, even for the second liner. Living cost juga. Tapi the atmosphere in Sydney in second to none in the world.

Sama dengan Irishcolleen, I'd love to go groceries shopping in Broadway SC when I lived in the city. You know the Indian Food in the food court is really good? Also, the Bar Piazza has beautiful coffee, too.
Chloin is offline   Quote
Oct 21, 2012, 05:38 PM   #84
MargieMarchie
Platinum
 
Join Date: Oct 14, 2012
Posts: 121
Default Re: Sydney - Shopping Places

Sydney....

i love this city so much.....uhm mungkin lebih tepatnya gw lebih suka suburb nya yah daripada downtown nya...
tempat belanja grocerries favorite : ALDI hahahaha....ama Woolworths kalo coles entah kenapa gw kurang suka...

kalo kangen indo...gw suka ke city trus pergi ke city market place muter2x situ pasti banyak nemu turist indo hahaha..ngobrol bentar ama mrk rasanya senengggg bisa pake bahasa ibu lagiii...

belanja oleh2x di situ juga murah ....jangan males ubek2x....

kalo belanja electronik ato home appliances biasanya ke harvey norman...ato ada tuh 2nd world yah namanya...itu juga lengkap banget bukan barang bekas lho cuman barang yang rada' ga sempurna dikit kaya kardusnya ga ada,body nya beret dikit..kaya gth2x harganya murah...

tapi banyakan jadinya gw lewat ebay lebih murah
MargieMarchie is offline   Quote
Jan 6, 2013, 02:43 PM   #85
augystagram
 
Join Date: Sep 26, 2012
Location: Sydney, Australia
Posts: 16
@augystiana
Default Re: Sydney - Shopping Places

Shopping places paling sering cuma ke Westfield Parramatta
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
secara juga tinggalnya di daerah west. I think I need to explore Sydney more *duh*. Daerah west sepi orang indonya niihhh.

Klo mau belanja souvenir ke Sydney Paddy's Market (Flemington) yang hari minggu. Murceeee!
augystagram is offline   Quote
Jan 26, 2013, 08:58 PM   #86
MargieMarchie
Platinum
 
Join Date: Oct 14, 2012
Posts: 121
Default Re: Sydney - Shopping Places

Augy : bukannya west justru banyak org indo...alias lbh mix culture gth??? Paramatta bukannya nya kampung indo tuh....
Banyakkkk kali justru org indo d situ
MargieMarchie is offline   Quote
Feb 21, 2013, 09:50 PM   #87
augystagram
 
Join Date: Sep 26, 2012
Location: Sydney, Australia
Posts: 16
@augystiana
Default Re: Sydney - Shopping Places

Ahahahaha, iya kynya banyak yaa... Tp aku belom pernah ketemu satupuuunnn. Yg sering nemu orang indo tuh papa mertuaku klo beliau lg jalan-jalan di sekitaran neighborhood. Temen indonesiaku rata2 tinggalnya di blacktown (lebih parah jauhnya) or lakemba/bankstown
augystagram is offline   Quote
Mar 6, 2013, 04:10 PM   #88
gogreen
Emerald
 
Join Date: Oct 11, 2012
Posts: 807
Default Re: Sydney - Shopping Places

huaaa.... kangen juga ama westfield Bondi !!! ama the classic QVB and nyambung ke Center Point. Paddington street too !!
whats new there ? i miss Sydney so bad
gogreen is offline   Quote
Mar 25, 2013, 12:35 AM   #89
trililitralala
 
Join Date: Feb 21, 2013
Posts: 15
Default Re: Sydney - Shopping Places

kangeeennn sydney nihh..tempat shopping paling betah di centre point hari kamis sampe malam..
btw blm ada yg bikin thread restaurant n makanan enak di sydney yahh?sorry oot..hihihi
trililitralala is offline   Quote
May 24, 2013, 04:19 PM   #90
2212tata
Emerald
 
Join Date: Apr 2, 2013
Posts: 784
Default Re: Sydney - Shopping Places

hahahah baca smuanya gw jadi kangen juga sama sydney.. huuff..
gw biasa lari ke westfield paramatta or eastgarden tuh klo barnag yg gw mau abis sizenya di city. haha..

centrepoint and TGV tempat nongkrong jam makan siang kalo lagi ngantor.. hahah.. plus nyuri2 waktu buat soping.. hahaha
2212tata is offline   Quote
Reply Sydney - Shopping Places #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dessert Places di Jakarta TiCiBee The Food Court 2534 Yesterday 10:01 PM
Places you never want to visit or regret visiting disti General Tips and Tricks on Traveling 354 Aug 11, 2014 11:41 AM
Kids Playground & Activity Places dunia_dandan Activities & Fun 375 Aug 9, 2014 11:49 PM
Gathering - Anyone for a Sydney gathering? 3rd GATHERING PLANS morgan Gathering, Playdate & Activity Plans 221 Jan 25, 2008 02:57 PM