NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Community Insight This is where we gather specific information from our community to learn more about how things work around here so we can serve you better :)

Reply
 
Thread Tools
Sep 17, 2011, 01:18 AM   #1
Hanzky
CEO Female Daily Network
Topaz
 
Hanzky's Avatar
 
Join Date: May 26, 2007
Location: Jakarta, ID
Posts: 3,422
@hanzkyy
Smile Who is your identical twin in this forum?

Udah baca artikelnya Lena belum di Fashionese Daily?

Tips for getting the most out of the forum

Kalo belum, wajib baca. Di artikel itu, just like what the title says, ada beberapa kiat untuk mempergunakan forum ini dengan sebaik-baiknya. Nah dua diantaranya adalah:

# Stake out forum members who have similar physical features as you. As an example, for skincare purposes, people who have similar skin condition (in my case, oily and maturing skin); or for clothing purposes, people with your general physical built. Then ask them for their advice, or read what they like.

# Learn to identify people with the same tastes or lifestyle as you. That way you know that if they like something, itís probably worth your while to investigate that product. For example, in terms of lipstick, where Affi tread, I follow. In terms of blush, if Mikimoto likes something, then Iím in trouble (and Iíve never even met her or seen her picture!). If Rere recommends a restaurant, I pencil that in my agenda soonest.

Menarik ya. Di forum ini ada ribuan macam orang dengan kesenangan dan expertisenya masing-masing yang senang berbagi rekomendasi dan pengalaman. Tanpa disadari, kita membuat pemetaan di forum ini. Si A expertnya di pembahasan ASI kalo si B segalanya tentang perfume, sementara si C ditanyain apapun tentang tas pasti ngerti. Member profiling di sini bukan sekedar demographic profile aja. Bahkan kita udah nggak peduli lokasi dan umur ya, tapi lebih detil lagi seperti bra size , shoe size, skin tone dan juga selera.

Nah, sekarang share dong..siapa aja yang kalian selalu amin-in semua rekomendasinya karena yakin udah pasti cocok!
Hanzky is offline   Quote
Sep 17, 2011, 01:26 AM   #2
madamedhey
Beryl
 
madamedhey's Avatar
 
Join Date: Jul 7, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,749
@N/A
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

Hmm, buat gw so far, marcie dan shan. and i never met them both in person. Huehehehe. Marcie karena physical built nya kita mirip, same height, similar taste.
Shan? Oh she's definitely my identical twin di forum! Hahahaha. We have, like, identical taste in clothes! I'm so dependent on her for her advice whether to buy or not to buy barang2 inceran gw. Huehehehe. Oh how i love this forum!
madamedhey is offline   Quote
Sep 17, 2011, 07:43 PM   #3
bodyshop lover
Sapphire
 
bodyshop lover's Avatar
 
Join Date: Nov 8, 2008
Location: oil city
Posts: 5,196
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

ummm aubrey dan ade buat sepatu Niluh Djelantik kerna sama2 36ers.. Ndrika buat pengetahuan ttg batik, Elvyani buat info2 ttg bahasan finansial dan wisata bali
bodyshop lover is offline   Quote
Sep 28, 2011, 09:50 PM   #4
kokoya
 
kokoya's Avatar
 
Join Date: Oct 22, 2009
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 3,842
@bemie
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

I bumped many times with marcie and celepuk in various fashion tret such as Cotton Ink this is where we first met and also Mimo, Longchamp, jelly shoes and recently Niluh Djelantik
__________________
Hunting for: OPI My Private Jet (old version) & OPI DS Vintage. PM me please :)
kokoya is offline   Quote
Sep 28, 2011, 10:02 PM   #5
bodyshop lover
Sapphire
 
bodyshop lover's Avatar
 
Join Date: Nov 8, 2008
Location: oil city
Posts: 5,196
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

satu lagi, Crescent Shadow buat bahasan berlian
bodyshop lover is offline   Quote
Nov 8, 2011, 04:38 PM   #6
Masrevi
Emerald
 
Masrevi's Avatar
 
Join Date: Oct 3, 2011
Location: Denpasar
Posts: 482
@Masrevi
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

klo aku suka semua baju n style nya saralovefashion , mana dia tinggal di bali pulak hahahah .... yg lainnya blm nemu lg krna aku emg blm terlalu lama jd penghuni FD. tp cepat atau lambat pasti ketemu nih manusia2 sepemikiran ama aku hehe
Masrevi is offline   Quote
Dec 28, 2011, 07:34 PM   #7
tinung
Silver
 
tinung's Avatar
 
Join Date: Dec 28, 2011
Posts: 15
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

more or less on the same taste with jules..not mentioning we're living close by.
tinung is offline   Quote
Mar 16, 2012, 06:49 PM   #8
chipz
Emerald
 
chipz's Avatar
 
Join Date: Feb 25, 2011
Location: jakarta indonesia
Posts: 635
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

taste yg mirip banget itu sama ketupatkartini
badan hampir sama,tingginya jg,dan dia slalu kasi referensi yg ok buat belanja jilbab&baju muslim. Uda gitu karena sering shopping bareng,selera makeup,tas,sepatu kita saling kasi masukan..kadang jg saling ngingetin biar ga trll boros,haha..like a sister deh
chipz is offline   Quote
Jul 25, 2012, 12:10 PM   #9
isml
Emerald
 
isml's Avatar
 
Join Date: Jul 7, 2010
Posts: 762
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

Nope. I haven't found one. I wish I could though. There are several persons that I love to read their reviews,or just random posts. pablohoney,allthatmakeup, to name a view. I also stalk some old skool members posts. They're much easier to read.
isml is offline   Quote
Sep 22, 2012, 11:19 PM   #10
puteriratnasari
Topaz
 
puteriratnasari's Avatar
 
Join Date: Sep 9, 2009
Location: BANDUNG
Posts: 2,812
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

Ada lah, tp nggak akan kusebut, hehehe yg jelas orgnya mau berbagi pengalaman hidup, tanpa terkesan sok tahu. postingannya banyak memberikan semangat.



.
puteriratnasari is offline   Quote
Nov 15, 2012, 11:25 PM   #11
Starlunasky2
 
Starlunasky2's Avatar
 
Join Date: Nov 15, 2012
Posts: 8
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

Selama pake account aku yang lama (starlunasky), aku masih lanjut ngobrol dan ngerasa nyaman ngobrol sama helenpinky Malah sampai kursus makeup sama Helen
Starlunasky2 is offline   Quote
Mar 5, 2013, 06:34 AM   #12
missvi
Platinum
 
Join Date: Dec 18, 2012
Posts: 159
Default Re: Have you found your identical twin in this forum?

Not yet.. Susah juga ya. Haha
Tapi aku sukaa sekali sama ID bodyshoplover

Padahal aku gak kenal loh, ga pernah ngobrol do thread juga.

Ngefans karena belanjaanya mantep hihiih
Gaya bahasanya juga sopan. Real deal.
missvi is offline   Quote
Jun 21, 2013, 07:01 PM   #13
deeach
Emerald
 
deeach's Avatar
 
Join Date: Sep 3, 2011
Location: Surabaya
Posts: 627
@_HeyDeeDee_
Default Re: Who is your identical twin in this forum?

Yang selalu aku amin-in semua rekomendasinya karena yakin udah pasti cocok: bluepanda

Aku lebih suka jadi silent reader, jarang banget nge-post. Dan aku perhatikan, bluepanda ini suhu korean premium skincare paling top. Dalam arti, very helpful buat pada newbie yang sedang dalam masa pencarian skincare yang cocok.
deeach is offline   Quote
Reply Who is your identical twin in this forum? #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump