NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Reply
 
Thread Tools
Jan 6, 2011, 09:53 AM   #616
princessyana
Beryl
 
Join Date: Nov 24, 2008
Location: southern jkt.
Posts: 2,278
@@yanapuspita
Default Re: Steak Steak Steak..

felice: baby back ribsnya pork tapi yah? gw tadinya mau pesen itu cuma pork jadi gak jadi.. mau nyobain angus house tpi kok sepi bgt jadi minder..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
princessyana is offline   Quote
Jan 6, 2011, 10:09 AM   #617
feLice
Ruby
 
feLice's Avatar
 
Join Date: Jan 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 10,866
@felicia_id
Default Re: Steak Steak Steak..

princessyana, iya itu pork. Km ga makan pork ya? Signature dish-nya tony romas baby back ribs ituh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Angus house sepi karena mahal imo, bukan karena ga enak
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
feLice is offline   Quote
Jan 6, 2011, 10:39 AM   #618
sugarenspice
Moderator
Sapphire
 
sugarenspice's Avatar
 
Join Date: Jun 13, 2008
Location: batavia
Posts: 5,269
Default Re: Steak Steak Steak..

princessyana, kalo ga makan pork.. coba yg beef ribs nya juga enak kok.. di tony roma's selain ribs emang standar rasanya, apalagi chickennya kaga enak
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
: Chicklits, indonesian novels, travelling books, etc.

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
(Burberry, Heroine Make, Majolica Majorca, etc.)

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sugarenspice is offline   Quote
Jan 6, 2011, 08:07 PM   #619
chaos_me
Quartz
 
chaos_me's Avatar
 
Join Date: Feb 24, 2008
Location: jakarta
Posts: 281
Default Re: Steak Steak Steak..

ada reccomendation steak yg selevel harga abuba dan hollycow tp sama2 enak gaa?
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
chaos_me is offline   Quote
Jan 6, 2011, 08:35 PM   #620
feLice
Ruby
 
feLice's Avatar
 
Join Date: Jan 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 10,866
@felicia_id
Default Re: Steak Steak Steak..

chaos, joni steak ama andakar lumayan
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Joni steak ada di gajah mada ama samanhudi
Andakar yg gw tau ada di kemang food fest, duren tiga terus lupa dimana lg

Lamb shank di andakar enak banget deh
feLice is offline   Quote
Jan 7, 2011, 09:32 AM   #621
princessyana
Beryl
 
Join Date: Nov 24, 2008
Location: southern jkt.
Posts: 2,278
@@yanapuspita
Default Re: Steak Steak Steak..

felice : iya aku ga makan pork, dan minder ke angus house emg karna mahal, heuheu maklum masi budget mahasiswi..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
btw setuju, lamb shanknya andakar oke!! buat chaos, andakar ada juga di pejaten, sekomplek sm pizza hut..

sugarenspice : kmaren aku makan beef ribsnya, 1 porsi sharing sama 4 orang
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
yap betul rasanya standar..
princessyana is offline   Quote
Jan 7, 2011, 12:57 PM   #622
feLice
Ruby
 
feLice's Avatar
 
Join Date: Jan 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 10,866
@felicia_id
Default Re: Steak Steak Steak..

princessyana, gw makan lamb shank yg large portion abis sendiri lho. Hahahha rakus
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
emang enak yah, saus BBQ-nya juga enak, plus bisa ngambil mayonaise banyak2 :S
feLice is offline   Quote
Jan 7, 2011, 07:08 PM   #623
bianca
Emerald
 
bianca's Avatar
 
Join Date: May 13, 2009
Location: Shah Alam, Malaysia
Posts: 515
@klepon
Default Re: Steak Steak Steak..

anyone think that Holycow is overrated? Or is it just me?
bianca is offline   Quote
Jan 8, 2011, 02:05 AM   #624
keevie
Quartz
 
keevie's Avatar
 
Join Date: Apr 17, 2010
Location: Jakarta, Indonesia
Posts: 281
Default Re: Steak Steak Steak..

@bianca : agree with you! Dua hr lalu mkn kesana for the first time with hubby.
Mkn yg dibakti krn dkt rmh.Hubby pesen wagyu sirloin 93rb kalo gak salah, gw pesen wagyu tenderloin 150rb.
Dagingnya hubby agak keras,punya gw siy lmyn empuk. Tp dua2 dagingnya mnurut gw terlalu banyak dibumbuin garam& lada,jd agak2 asin dan kehilangan rasa asli dagingnya yg juicy.
Hubby pake blackpepper sauce mnurut dia kaya mkn indomie,terasa banyak msg di sauce-nya.
Gw pake mushroom sauce,enak siy tp msh kategori biasa enaknya.
Hubby siy kapok,gak mau lg. Kalo gw siy mau2 aja coba yg lain.
IMHO siy agak2 overrated ya penilaian holycow. Untung kmrn itu gak antri,kalo antri panjang bs ngomel2 deh hubby.
Dgn harga yg lmyn murah,so far wagyu steak terenak yg kita cobain itu di R&B steak Yogyakarta.
Sayang jauh dr Jkt jd susah kalo mau sering2 kesana.
keevie is offline   Quote
Jan 10, 2011, 05:59 PM   #625
princessyana
Beryl
 
Join Date: Nov 24, 2008
Location: southern jkt.
Posts: 2,278
@@yanapuspita
Default Re: Steak Steak Steak..

felice : wow yg large kmu abis? hebattt!! aku wkt itu pesen yg small juga masi sisa byk utk dibungkus..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
tp emg salah satu enaknya andakar ya si unlimited saos itu yah..
princessyana is offline   Quote
Jan 10, 2011, 06:14 PM   #626
Stiletto51
Moderator
Topaz
 
Stiletto51's Avatar
 
Join Date: Jun 14, 2009
Location: Jakarta
Posts: 2,862
Default Re: Steak Steak Steak..

akhirnyaaa kmaren nyobain Outback Steak yg di raplaz..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


kemaren gw pesen Prime Minister Rib nya, bukan knp" sih.. tp itu satu" nya menu yg ada ukuran 6 ounce.. Yg lain pilihannya either 8 ato 10 ounce.. gw kagak kuat..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

harga 6 ons nya around 150.

gw pesen medium well, emppuuukk nya masyaoloo..
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


first bite berasanya keasinan bgt (temen" gw yg pesen menu" lain jg berasa keasinan), baru setelah itu jd enyaakkk... gak pake saus"an (dikasi di mangkuk kecil separate gitu) tp kami semua ended up nge gado steak nya aja gak pake saos
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


saos nya prime minister rib bening encer coklat rada asin.. sedangkan yg lain creamy coklat muda butek" gitu.. side nya boleh pilih, gw kmaren pilih australian chip (kentang goreng) krn ya apalah artinya stik tanpa kentang goreng..

overall gw demen dan pasti akan balik! kemarin 5 orang kena harga sekitar 1,2.. puasssssssssssssss
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Mail me at
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Premium batik handbag:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Stiletto51 is offline   Quote
Jan 10, 2011, 06:54 PM   #627
rain
Topaz
 
Join Date: Oct 15, 2010
Posts: 2,636
Default Re: Steak Steak Steak..

Holycow OK kok gw bilang... pesennya yg wagyu ribeye medium rare. Yummy! 98rb.

Dallas roadhouse yg di Arcadia Senayan enak baby back ribs nya. Waktu itu ada promo 50% disc HSBC tiap hari minggu (kayanya sampe Des 2010 aja sih). Jadi lumayan bgt. Udah lupa sih harganya brp. Yg terkenal juga prime rib, tp ga nyobain.

Last edited by rain; Jan 10, 2011 at 07:09 PM.
rain is online now   Quote
Jan 10, 2011, 09:21 PM   #628
feLice
Ruby
 
feLice's Avatar
 
Join Date: Jan 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 10,866
@felicia_id
Default Re: Steak Steak Steak..

stiletto, di outback harus pesen fried mushroom-nya. Uenakkkkk banget. Dalemnya masih juicy, gw belom pernah ketemu mushroom seenak ini

Ada yg pernah nyoba Mr Steak di satrio, casablanca ga? Waktu itu pernah masuk kompas dan dibanding2in ama hollycow
feLice is offline   Quote
Jan 10, 2011, 09:35 PM   #629
Stiletto51
Moderator
Topaz
 
Stiletto51's Avatar
 
Join Date: Jun 14, 2009
Location: Jakarta
Posts: 2,862
Default Re: Steak Steak Steak..

felice, ok noted.. next time kesana order jamur
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
gw kmaren malah tergoda liat kentang goreng guyur keju + smoked beef bits nya dia (lupa namanya apa), gambar di menunya menggoda iman bgt soale

holicow gw belon pernah suksess niihh... minggu lalu ke senopati jem 7 dapet nomer antrian 34, yg baru masuk no 23, trus gw pantengin 20 menitan.. belom nambah doong no antrian yg masuk nyaa
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
yaudahlah dengan langkah gontai gw menuju Andakar kemang.. guess what? UDAH TUTUUUPPP
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


trus besokan paginya temen kantor gw cerita, dia ke holicow radio dalem, dan kosoong katanya langsung masuk.. maigad hoki gw jelek ajee
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Mail me at
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Premium batik handbag:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Stiletto51 is offline   Quote
Jan 10, 2011, 09:41 PM   #630
linda lin
Beryl
 
linda lin's Avatar
 
Join Date: Oct 17, 2010
Location: Paris Van Java
Posts: 1,723
Default Re: Steak Steak Steak..

ke bandung mampir deh k TIZI ..Steaknya enak di jalan dago dekat MCD

Klo mo yg mumer bs ke double steak,warung steak,road steak,javan steak (di bawah 20an)
linda lin is offline   Quote
Reply Steak Steak Steak.. #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump