NOT A MEMBER?

Set up a profile right now. It's free and takes 30 seconds of your time. We look forward having you as part of our Female Daily Forum community.

REGISTER NOW!

SIGN IN

Forgot Password?

Social Groups Contest Events

Bali Activities and attractions in the towns and regions of the island of Bali, Indonesia

Reply
 
Thread Tools
Jun 22, 2010, 12:53 PM   #3016
ailychan
 
Join Date: Jun 21, 2010
Posts: 6
Default Re: BALI

cammy, thank you suggestionnya.....tapi kayaknya kita lebih prefer area kartika plaza (walking distance dr matahari kuta square atau discovery mall) drpd depan pantai kuta.........
any other recommendation ?
ailychan is offline   Quote
Jun 22, 2010, 02:19 PM   #3017
meara
Emerald
 
meara's Avatar
 
Join Date: Feb 5, 2010
Location: jakarta, indonesia
Posts: 697
Default Re: BALI

ailychan, kalau deket kuta square/discovery mall coba aja the oasis atau the vira.

eh tapi maunya hotel yg kayak gimana? kalau hotel2 besar sih sepanjang jl. kartika plaza itu banyak banget.
meara is offline   Quote
Jun 22, 2010, 03:30 PM   #3018
syacha
Gold
 
Join Date: Jul 15, 2009
Location: jakarta, indonesia
Posts: 96
Default Re: BALI

Temans.....thanks atas masukannya.....
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Angela, Cammy, ak emng udh msukin ke list ku nih bali safari park, bird park an waterboom. Tp utk beli tiket di sini udh gk sempt lg yak.........pasrah d.......
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.


Vidiandra, wh....iya kita sama yak, bsa2 kta nant trnyata papasan neh.......
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

Ak jg udh liat nih itinerarynya, boleh yh ak contek.....pokoknya smua ak copy d yg ada di thread ini.......
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
, tinggal nanti disana pilih mau kemana secara kita bawa anak2...jd yh maunya an sanggupnya mereka d..........

Alice, kta hubbyku jg bgtu, ini hotel bkn di daerh wisata, tp paling enggak kamrnya ok lh, model apartment yg ada living roomnya...secara ak pergi bareng anak2.......yh mga2 memuasknlh......
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
syacha is online now   Quote
Jun 22, 2010, 03:53 PM   #3019
angelastephanie
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
Join Date: Apr 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,598
Default Re: BALI

alice
gue pegi minggu depan, tapi sampe hari ini akhirnya blum book
waktu itu baru tanya2 aja..
abis binun butuh nya buat hari apa aja
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

semoga masih kebagian mobil hehe

syacha
oiya kalo buat anak2, di jenggala juga ada make/paint-a-pot
sapa tau doyan gambar2 lumayan buat kenang2an
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

ini webnya
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Visit
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Facebook - Japanese Kit Kat / Pocky / etc, Cardigan, Nail Polish, etc
angelastephanie is offline   Quote
Jun 22, 2010, 04:45 PM   #3020
alice
Beryl
 
alice's Avatar
 
Join Date: May 28, 2007
Location: city of macet
Posts: 1,868
Default Re: BALI

syacha: kl cuma buat numpang tidur, aston denpasar sih ok bgt kok...
angela: wah lagi musim rame loh..mending buruan deh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
For sale: LV epi jasmine noir (vintage super excellent condition!), balenciaga velo rouge cardinal, balenciaga PT Regular hardware Blue Roi. Visit my MFS!
alice is offline   Quote
Jun 22, 2010, 06:07 PM   #3021
Marvellouz
Emerald
 
Marvellouz's Avatar
 
Join Date: Nov 12, 2008
Location: Surabaya
Posts: 868
@-
Default Re: BALI

angelastephanie, iya mending cepetan bookingnya say.. musim liburan nih.. pasti rame bgt
__________________
NEVER LET THE THINGS YOU WANT MAKE YOU FORGET THE THINGS YOU HAVE
Marvellouz is online now   Quote
Jun 22, 2010, 10:59 PM   #3022
cinderella
Topaz
 
cinderella's Avatar
 
Join Date: Sep 9, 2007
Location: earth
Posts: 3,388
@n/a
Default Re: BALI

temens, need info utk hotel/vila di ubud yg murah tapi bagus.. dgn harga 500-750rb
klo bisa ada private pool/bathtub/jacuzi ?
please share nya yah
thankssssss
__________________
GOD will make a way
cinderella is online now   Quote
Jun 23, 2010, 08:58 AM   #3023
sugarenspice
Moderator
Sapphire
 
sugarenspice's Avatar
 
Join Date: Jun 13, 2008
Location: batavia
Posts: 5,226
Default Re: BALI

angela, gw pengen ke jenggala ga pernah kesampean.. itu harganya mahal2 ya? soalnya gw pernah liat di salah satu counternya dia, kok pake USD?
__________________
Books garage sale :
Chicklits, indonesian novels, travelling books, etc.
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

PO Hongkong ETA 2 June 2014:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sugarenspice is offline   Quote
Jun 23, 2010, 09:05 AM   #3024
angelastephanie
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
Join Date: Apr 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,598
Default Re: BALI

alice dan marvellouz
akhirnya kemaren book mobil takut ga kebagian.. untung masih dapet
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

175 ribu karimun pake supir 10 jam.. soal service nya belum tau, ntar aku review..

sugarenspice
eh gue juga belum pernah ke jenggala
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

taun lalu pengen ikut paint a pot ga kesampean hehe..

cinderella
kalo tegal sari?
gue belum pernah coba sih tapi pernah liat di review di beberapa blog wong malaysia
keliatannya mayan deh harganya juga ga mencekik..
coba liat di kampungboycitygal.com deh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

HTH!
__________________
Visit
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Facebook - Japanese Kit Kat / Pocky / etc, Cardigan, Nail Polish, etc
angelastephanie is offline   Quote
Jun 23, 2010, 09:12 AM   #3025
sugarenspice
Moderator
Sapphire
 
sugarenspice's Avatar
 
Join Date: Jun 13, 2008
Location: batavia
Posts: 5,226
Default Re: BALI

tegalsari banyak yg rekomen utk honeymoon.. cuma kalo ga salah, ga ada TV nya.. ada kan org yg concern masalah ini..

angela, kalo ada yg bs setir coba next time pake tanpa supir deh.. soalnya kalo mobil aja, harga segitu bisa buat 24 jam (kalo sewa bbrp hr bisa disc lagi).. bali ga ribet2 amat, lagian kalo 24 jam kan misal malem2 mau hang out masi bisa ga usa nambah extra ke supir lagi
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Books garage sale :
Chicklits, indonesian novels, travelling books, etc.
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

PO Hongkong ETA 2 June 2014:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sugarenspice is offline   Quote
Jun 23, 2010, 09:16 AM   #3026
freyja
Beryl
 
freyja's Avatar
 
Join Date: May 27, 2008
Location: jakarta
Posts: 1,648
Default Re: BALI

Hi Cinderella, kalau 500-750 rasanya gak dpt villa yg ada private pool or jacuzzi. Kalau bathtub sih mungkin.
Coba check Alam Shanti,Alam Indah, Shanti Mandala.
Kalau yg di Ubud central: Ubud bungalow, artini 3, camplung sari, Yulia Inn
Posted via mobile Device
freyja is online now   Quote
Jun 23, 2010, 09:56 AM   #3027
angelastephanie
MarketPlaza Certified Seller
Beryl
 
Join Date: Apr 14, 2008
Location: Jakarta
Posts: 1,598
Default Re: BALI

sugarenspice
yang pergi cewe2 buta arah sih.. jadi ga berani nyetir sendiri
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Visit
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Facebook - Japanese Kit Kat / Pocky / etc, Cardigan, Nail Polish, etc
angelastephanie is offline   Quote
Jun 23, 2010, 10:11 AM   #3028
sugarenspice
Moderator
Sapphire
 
sugarenspice's Avatar
 
Join Date: Jun 13, 2008
Location: batavia
Posts: 5,226
Default Re: BALI

angela, bawa peta hehe.. gw kalo ke sana nyetir sendiri, bawa peta nyampe kok ke mana2
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
peta periplus tuh lumayan lengkap.
__________________
Books garage sale :
Chicklits, indonesian novels, travelling books, etc.
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

PO Hongkong ETA 2 June 2014:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
sugarenspice is offline   Quote
Jun 23, 2010, 10:21 AM   #3029
Elvyani
Beryl
 
Elvyani's Avatar
 
Join Date: Jan 27, 2010
Location: Singapore
Posts: 1,488
Default Re: BALI

Quote:
cinderella
kalo tegal sari?
gue belum pernah coba sih tapi pernah liat di review di beberapa blog wong malaysia
keliatannya mayan deh harganya juga ga mencekik..
coba liat di kampungboycitygal.com deh
To view links or images in this forum your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.

HTH!
cinderela, setuju sama tegal sari, apalagi kalo elo pecinta suasana alam, kemarin kemarin cuman dapet standard room, utk tahun depan daku sudah booking yg ada jacuzzinya, ngadep sawah pula, 660rban kalo ngga salah, seperti yg udah orang2 bilang bookingnya kudu jauh jauh hari, anyway kalo elo beruntung kadang masih bisa last minute

Last edited by Elvyani; Jun 23, 2010 at 10:32 AM.
Elvyani is offline   Quote
Jun 23, 2010, 11:54 AM   #3030
cinderella
Topaz
 
cinderella's Avatar
 
Join Date: Sep 9, 2007
Location: earth
Posts: 3,388
@n/a
Default Re: BALI

temen2 thanks yah masukannya.. segera ubek2 abang gugel
tegalsari byk yg direkomen yah ? tp gada TV ?
elvyani, kamu booking tegal sari lewat agent dmana ? atau langsung booking ke hotel nya ?
tegalsari itu lokasi nya deket ama central ubud ga ?
freyja, kamu uda pernah inep di hotel yg mana yg di ubud frey ?
__________________
GOD will make a way
cinderella is online now   Quote
Reply BALI (General Q&A) #femaledaily Share this thread to Twitter Share this thread to Facebook

colspan="2">Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Info: Paket Honeymoon di Bali orangeginger Bali 611 Apr 17, 2014 10:43 AM
A Letter from our Little grown up friend in Bali... mskellybag Random Chat 8 Jun 17, 2008 12:47 PM