From the Streets of New York: Color Blocking

My oh my, street styles on fashion weeks cannot stop being amah-zing, can they? I wish I can snap ‘em myself, but since Fashionese Daily ain’t flying me to New York, London, Paris or Milan (yet), I can only spy those street styles from other people’s lenses.

Today, we gather the best of color blocking street styles from New York Fashion Week 2011 for your viewing pleasure.

 

Nicole Warne, blogger of Gary Pepper Vintage

 

Linda Fargo, senior Vice President of fashion at Bergdorf Goodman

 

ELLE’s Jade Frampton, in a Calvin Klein jacket, Elizabeth & James pants, H&M shirt and Manolo Blahnik shoes.

 

Aya T. Kanai, stylist

 

Chloe Jiang and Gloria Lin of Diane von Furstenberg

 

Vika Gakinskaya, designer

 

Krystal Bick, fashion and style specialist at Google

 

Photo Credit: Adam Katz Sinding, Craig Arend

  • Pingback: Fashionese Daily

  • Pingback: Shufi Handhayani

  • Pingback: Laila Laila

  • Pingback: ChaizaraniMuharramah

  • Pingback: anindya adi

  • http://femaledaily.com/member.php?username=DesZeLL DesZeLL

    Love Nicole Warne’s outfit. That fresh green is definitely one of my favourite colour from the past season and I think you can still see it on this current one. People still wear it and it looks so fresh. It’s especially lovely combined with fuchsia like what Warne have done in the picture above.

  • http://femaledaily.com/member.php?username=nenglita nenglita

    Kereen! Hari ini gw pake pink&orange itu termasuk color blocking ga ya? *maksa*

    • http://femaledaily.com/member.php?username=ketupatkartini ketupatkartini

      oooh iya tadi yg dalemannya pinkm trus cardi/blazer orange ya mb Lita? betuuul… itu color blockingnya oke!!

  • http://femaledaily.com/member.php?username=Mrs.Adi Mrs. Adi

    always love colour blocking!! paling suka nicole warne sama gloria lin..

    nenglita : aaaahhh mamak aku baru kepikiran weekend mau pake warna orange pink eehh dipake duluan hihihi..

  • http://femaledaily.com/member.php?username=hotchocolate hotchocolate

    dari dulu masih rada bingung dengan arti ‘colour blocking’,,, udah pernah diulas belon ya?

    • http://femaledaily.com/member.php?username=Leija Leija

      Hotchocolate: By some definition nih yaaa… Color blocking tuh berarti menciptakan suatu tampilan, dengan cara menyandingkan solid colors secara sebelah-sebelahan… Jadi ditabrakkin gitu, tapi warnanya harus solid (bukan corak). Sebenernya boleh pake warna-warna monotone / warna-warna kalem, tapiii tren-nya memang color blocking pake warna-warna terang. Warna yang ditabrakin bisa contrasting atau complimentary.

      Semoga membantu ya ;)

  • http://femaledaily.com/member.php?username=stargazer stargazer

    I loooove Vika’s necklace! I’m a sucker for turquoise :)

  • http://femaledaily.com/member.php?username=Pia Pia

    jadi bisa tabrakin warna apa aja ya? Nggak ada aturan bakunya? Sering gw liat tuh orange n fuchsia, hejo ama kuning, Fuchsia n red, ok juga ternyata ya?

    • http://femaledaily.com/member.php?username=Leija Leija

      Bisa warna apa aja kok! Tapi karena trend di runway adalah warna NEON, jadi ‘color-blocking’ tuh selalu terasosiasi dengan neon colors ya. Tapi kalo mau tetep enak diliat, matchingin-nya liat color chart atau color wheel kali yaaa, ngeliat mana warna-warna yang komplimenter atau justru kontras ;)

  • http://femaledaily.com/member.php?username=Leija Leija

    And for the record, I love Aya T. Kanai’s! Selalu suka gaya yang cuek-cuek-butuh tapi tetep enak diliat…

  • http://femaledaily.com/member.php?username=jjm jjm

    Agreed with Leija, loooove Aya’s style..looks comfy and youthful,like if she needs to run from show to show she can do it..

  • Pingback: gading purwestri