Sherina Munaf, The First Maybelline New York Icon from Indonesia!

Yup. It was announced yesterday at Portico Terrace Bistro, Senayan City, that Sherina Munaf, a singer and songwriter, has been chosen as Maybelline New York Icon and she is the first Indonesian ever to hold the title! The selection process took 6 months and Maybelline New York chose someone who is multi-talented, inspiring and independent to represent its products in Indonesia.

Mitzy Cassandra, Marketing Manager Maybelline New York said that Sherina Munaf’s combination of true Indonesian beauty and modern and independent personality is in line with the international cosmetic brand’s image. According to Mitzy, Sherina personifies a true Maybelline girl who is active, spirited and looks good all day long.

We can’t agree more! Congratulations, Sherina!

  • disti

    she IS gorgeous!! tiba2 rambutnya sudah panjang ya.. extentionskah???

  • http://catthink.wordpress.com kucing penidur

    i like her ^^

  • Lena

    setuju, sherina cantik. true indonesian beauty.
    tapi jangan terlalu tebel mbak didandaninnya, jadi gak natural. plus, don’t photoshop to death, please!

  • duzel

    I LOVE HER! damn she’s got it all. brava sherina #berasagroupies#

  • http://jacobian.web.id jacobian

    wow this is great.congrats for sherina that had renowned internationally now.will be seeing her more on tv from now on then. :-)

  • http://www.fashionesedaily.com vanya

    Oh she’s so pretty….
    But yeah, agree with Lena, the 2nd picture doesn’t really look like her. Maybe it’
    s photoshopped too much?

    But she’s still pretty :D

  • dewdew

    Mungkin yang DI artist-nya Sherina sama ama DI artist poster film SATC 2?

    hehehhe

    But still, I do proud of you my dear…nice move!

  • http://www.canyoucomehome.com Starlet (minutestar)

    Ini Sherina yang started out as penyanyi kecil itu? WOW, she’s grown up beautiful!!!

    Congratulations and bikin bangga bangeeet :)

  • Pingback: Rully Artrinto

  • Pingback: Den mulya

  • http://twitter.com/siidinii kyriaa

    lhaa, dah panjang aja tu rambut??

    agree with Lena dan Vanya, kayanya sherina ga perlu banyak photoshop deh. foto yang kedua itu bukan sherin bgt~

  • Pingback: clara hadijah taha

  • http://www.piasaddiction.blogspot.com pia

    Congratulations!!! Bisa setara ama celeb2 dunia yg jadi iconnya Maybelline bener2 prestasi yg membanggakan.

    Gotta agree with the previous comments, though, if the 2nd pic was to be the one printed for all Indonesians to see, Sherina needs to stub some toes with her boots!

  • Pingback: Mark Barile

  • Trihidayati

    Not only a singer and songwriter, she’s a ballerina and she does wushu too. Bravo.. But I must agree, that the photo on the bottom is terrible, it’s too airbrushed.

  • Pingback: Tweets that mention Sherina Munaf, The First Maybelline New York Icon from Indonesia! | Indonesian Fashion Spot! -- Topsy.com

  • Fani

    She is greaatt! Setuju dengan Lena, diphotoshop deh kayaknya foto paling bawah ;(

  • Pingback: Eka Hardiningtyas

  • Affi

    disti & kyriaa
    Kayaknya emang udah panjang sih rambutnya soalnya kemarin pas event itu keliatan natural dan bukan extension..

    About the overly photoshopped picture, yeah it’s a shame huh? She is beautiful as she is and so young! Belum ada kerutan2nya juga gitu loh. Tapi pas event kemaren sih kita liat dandanannya nggak tebel kok. She looked pretty and still looked like herself (as you can see on the first and second pictures), so hopefully foto airbrushed itu bukan yg akan ditampilkan ke mana2 ya :)

  • vhie

    I like it..setuju banget…pokoknya sherina the best…

  • paradis

    wah seru banget, jadi 1st indonesian icon gt.. pantes kok dia, she’s pretty and talented. not to mention healthy life stylenya.. cant agree more. mudah2an lebih bisa ngangkat nama Indonesia ya..

  • disti

    waa fotonya ditambahh.. cantik skali ya sherina. salah satu artis indonesia yg bener2 talented!! can’t wait to see her ads lahhhh

  • http://putscolourinyourlife.blogspot.com/ alexa

    pertama denger suara iklan nya di tv , udah ketebak ini pasti iklan terbaru Maybelline !
    n yg lebih kaget (plus terpana) suernya Sherina canti banget n cocok Rock on !
    ah, emang pas banget deh jd icon nyah maybelline Indonesia (kakak cowo aku aja sampe dibuat ga ngedip matanya pas liat iklannyah :D) xixixi

  • nowmenta

    ini TVC nya :

  • Leela

    got the brain, got the talent, got the voice n got the beautiful girly…that’s Sherina

  • Pingback: Vera

  • Pingback: Rizqi pratama

  • Pingback: Naveeda Farouk

  • bungha

    Sherina go International. Go sherina go!

  • Pingback: Maybelline Indonesia

  • Pingback: Nurul Sulisto

  • Wanebod

    Yang bikin bangga lagi iklan nya pake jingle lagu sherina dari album gemini nya bener2 internasional dengan semua personality nya.i’m proud rock on!

  • rikaa

    So proud of Sherina, the first indonesian icon. Congratulation!

  • rudi

    LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YOUUUUUUUU Sher!!!!!

  • http://pinkyngreeny.multiply.com pinkyngreeny

    love u sherina!! love ur songs since u were a kid…great music great voice!! *two thumbs up*

  • maya Aries

    ckckck.. emg artis indonesia yg 1 ni HUEBAT bngt.
    bangga dh pny artis ky g2,plg gw ngfans abis ma dya.
    ehh 1 lg klbihan’y, wlpun dya artis kls dunia tp dya tuh g sombong.
    is the best sllu dh bwt ka Sherina.

  • maya Aries

    ehhh ktnya jg calon Diva Masa Depan ya..?
    sangadd luar biasa Sherina tuh… yg laen mah kalah dech.

  • AndrieyAripjap

    sherina you are wonderfull girl….
    sekarang dia juga jadi Brand Ambassador Nokia,ford fiesta,Casio,dan yg ini Nature E and Duta MTV staying alive 2010.bravo sher

  • Pingback: Fashionese Daily

  • Pingback: Santita Dwi Putri

  • Pingback: susi tiane munaf ✔