Bib Necklace

Skinny dangling is out, and Bib is in!

bib-necklace

In necklace, I mean.

Think big, glamour, bling, wraparound, or all of the above. Pair it up with t-shirts, U-necks or even turtleneck sweaters.  Even if all-around chunky is not your cup of tea, then pair it down with simple top and bottoms, perhaps adding an oversized clutch, and a pair of sleek pumps for the look.  But then again, we are not big with fashion rules here, so go wild with whatever you are comfortable with!

images courtesy of official websites the respective brands and Saks Fifth Avenue for Ranjana Khan.

  • Pingback: Fashionese Daily

  • Pingback: Wulan Handrajati

  • Sylvia

    Woowww, kereeeennnn….

  • estelle05

    love love love it! di sini beli dmana ya kalo yg embellished-blingy gitu?

  • julejen

    Dibahas sama Wulan … yippieee … yg row 2 no 2 mirip sama yg di toko dua amoi .. *masi ada ga ya apa udah abis di closet quickies kemaren*

  • rere

    di F21 juga ada tuh, rosette bib necklace. so costumey-romantic-vampire meet victorian vibe!

  • egha

    klo mo beli dmana ya..please info 4 me..thx :)

  • missmarshmallow

    ini nih model kalung yang selama ini gw cari2 tapi gag nemu2 yang pas dihati n di kantong,,,kira2 bisa nemu dimana ya yang tipe2 di first row n second row tory burch yang harganya masih seratusan gitu,,,very drooling wulan kalung2 cantik itu,,,,

  • rayna

    Di F21 ada lumayan bnyk pilihan kalung2 semacam ini. Aku udh punya 2 buah.