FDers Represent..;)

Sebenernya ini udah di posting di forum sih, tapi kali aja ada yang nggak liat jadi biar sekalian di posting aja di sini. Anak anak FD memang wokeh deh kalo masalah gaya, dan ini di akui bukan cuma sama member membernya FD aja lho..=)

fder1.jpg

Picture 1 + 2 = Ambung yang soon to be KL residence dan Mochaskin yang memang tinggal di sana, mereka ketemuan di KL. Waktu lagi belanja di salah satu butik, mereka di minta foto oleh fashion snapper untuk di feature di streetstyle photoblogs nya KL di sini. Nopai juga sebenernya ada di sana tapi lagi sibuk di fitting room. Kalo enggak pasti udah di foto juga tuh..;). Ambung sebelumnya nggak pernah foto di topik today’s outfit, setelah lihat outfitnya di sini sih wahh mesti nya dia udah jadi regular di sana yaa. I love the brick color and the crocheted detail on the sleeve and the neck area. Mochaskin can wear a simple tanktop and shirt and still look good because it’s all about the attitude, and of course how she mixes and matches the shoes, bag and accessories.

Picture 3 = Mskellybag wore this outfit to a Cosmopolitan magazine event and she received the best dress award. You can never go wrong with a feminine top, paired with nicely fitted boot cut jeans. The necklace, from Simply Soe, surely adds a playful touch. Simply Soe has unique collections of necklace that are big, bold that will just blend well with your outfit. One of our members, lilblackdress, always wears beautiful necklaces from Simply Soe.

Jakarta juga punya streetstyle blog namanya Jakarta Street Looks , sayang blog nya jarang di update.

My favorite one is still the sartorialist, who knows….maybe FD New Yorkers (DYS, Purplerebel dll) may show up on there and make us all proud ?..:D . How sweeet would that be ?

If you have favorite streetstyle blog, please do share it with us cause we love looking at pictures of everyday style for everyday people!