15. Inside Utie’s Bag

 


Lagi belajar buat ujian pagi-pagi buta, iseng ngak ada kerjaan daripada otak makin mumet mendingan ngerjain pr bongkar-bongkar tas. Sebenernya ngak ada yang special dari book bag aku, isinya yach seperti layaknya student lah. Penuh kertas-kertas dan berantakan. Banyakan sampah daripada isinya.. hehehe

The bag: Jansport book bag with airlift in their shoulder straps. You can say its kinda oversize for small girl like me but I do have to bring my folders and text books for all my classes.

The contents:

  • Moonflower or Oceanus body mist by body shop. Eventho I rarely use it, I always have it in my bag. In case I forget to “splish splash” in the morning
  • 2 cell phones. The first one is my old Sony Ericsson W800i (use it as my MP3 and camera) and the other one is my Motorola Razr. Pakenya gantian klo yang satu baterenya abis pake yang satunya lagi. Di foton ini sebenernya bukan HP razr gw . HP razr gw ada dikamar nangkring dibawah tempat tidur. Tadi gw nemu HP razr di depan TV di University Center… ya udah gw pinjem dulu aja buat di foto2 wong sama ini warnanya… btw ternyata itu punya temen sekelas gw , selidik punya selidik pas gw scroll phonebooknya kok namanya nama temen sekelas gw smua.. ya udah gw telp aja salah satunya tanya HP nya punya sapa..duhhhhhhhhhh kok bisa sich HP di tinggal tinggal..( kayak gw ngak perna aja ninggal HP razr gw di UC)
  • Ibuprofen, klo ini kebetulan aja ada di tas dikarenakan my knee swollen
  • Tylenol 8 hour, in case I get headache after eating oily food.
  • Marvin the Martian key chain with card holder by Fila. I never bring my purse to campus. I use the card holder to put my debit card, SIUE ID and some cash.
  • Mead folder. Either green or pink. It depends on the day. Monday,Wednesday and Friday will be green and Tuesday and Thursday will be pink folder.
  • Text books. I usually bring my super heavy text books to all my classes except for my English classes. N then ada oxford pocket dictionary.. mayan berguna lah buat klo lagi nulis paper.
  • 2 Pilot pens, 1 Pilot shaker pencil, another pencil, eraser, and staples. Ini smua ada di bagian depan tas. Dulu aku pake oversize pencil case warna orange tapi seperti nya beratan tempat pensil-nya daripada tas-nya. Dikarenakan isinya makin lama makin banyakan sampahnya daripada fungsinya..
  • Bunch of lip balm. From Chap Stick to body shop. hmmm, baru menyadari klo ternyata ada lebih dari 3 lip balms
  • Green gloves. These green gloves replacing my pink gloves that I had since my freshman year. yang pink ngak tau pasangannya jatuh dimana
  • Skittles for the long and boring class, kadang2 oatmeal cookies dari UC.
  • My glasses.
  • Calculators. I do bring more than one calculator. One is normal scientific calculator and the other one is business calculator.
  • Strippenkart, ferry ticket Singapore- Batam, uang 5000 perak. Hmmm I wonder why I still have this in my bag.

Want to participate? Please send yours to fashionesedaily@gmail.com!