crazy about victoria secret lotion..

..my friends that is, not me..i think i’m gonna bring home about 50 bottles of victoria secret lotion..that is crazy, and not too mention heavy too..hehe..so i’m sorry i have to reject any more order of victoria lotion or titipan…:D. selain victoria secret, ada banyak juga yang nitip bath and body works, but their promotion is not as cheap as victoria secret..they have the buy 3 get one free ($30 dapet 4) while victoria secret offers 6 for $30..satunya $9.50. saya sendiri nggak begitu suka sama lotion lotion dari dua brand itu, makanya suka bingung sama orang orang yang kalap pas ada sale di sana, their lotion do smell good walaupun kadang kadang juga suka too sweet for my taste, but they are not moisturizing enough for my skin, mungkin kalo untuk summer ok lah..tapi untuk winter begini mana bisa..i prefer the drugstore lotion like st. ives, jergens, vaseline for that..$3 for one huge bottle!!..heheh..! kayanya kalo dua toko itu buka di jakarta pasti bakalan laku yaa, i’ve seen them in small boutiques, tapi sedikit sih scentnya, nggak banyak pilihan, kadang ada juga yang bawa banyak dari sini untuk di jual..i used to do that too..tapi nggak lagi deh sekarang.

btw, i missed the victoria secret fashion show, anybody know when they will air it again?